kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evlilik imzası

Emre Belözoğlu, evlilik planları yapıp, "Türkiye'ye kesin dönüş" konusunda eskisine göre daha esnek davranınca devreye giren Fenerbahçe milli oyuncuya imzayı attırdı..
Fenerbahçe'nin, İnter'de oynarken de İnter'den Newcastle United'e transfer olurken de talip olduğu Emre Belözoğlu'nun nihayet sarı-lacivertli formayı giymesinin spor kamuoyundaki yankıları devam ediyor. Daha önce yine Fenerbahçe'nin ve birkaç kez Galatasaray'ın tekliflerine hep "Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum" yanıtını veren genç oyuncunun bu fikri evlilik planlarıyla değişti.

İLK KEZ TERİM AÇIKLAMIŞTI
Türkiye'de yaşayan bir işadamının kızı ile evlilik planları yapan Emre'nin, dünya evine gireceğinin ilk sinyalini Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 'Var mısın Yok musun' yarışmasında vermişti. Terim yarışma sırasında Emre için, "Yakında evlendireceğiz" cümlesini kurmuş; milli oyuncu ise "Kısmet" demekle yetinmişti. İşte Emre'nin Türkiye'ye eskisi kadar soğuk bakmamasının nedeni olarak gösterilen bu gelişmelerden haberdar olan Fenerbahçe ve Galatasaray, Belözoğlu'na talip oldu.

TAKIMDAKİ EN YÜKSEK ÜCRET

Ancak sarı-lacivertli yönetim yıllık 3.5 milyon euroluk teklifiyle futbolcuyu ikna etti. Bu rakam, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'tan sonra bir oyuncu için vereceği en yüksek ücret. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın da "Biz o kadar veremeyiz" cevabı üzerine Emre Belözoğlu Fenerbahçeli oldu.

FATİH DOĞAN