kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Rıza Çalımbay, Eskişehir'de
KÜÇÜKÇEKMECE'DE İstanbul'un fethinin 555. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen sportif müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri dağıtıldı. Ödülleri veren Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor ile anlaştığı öğrenildi.

Bursaspor, Ivankov'u aldı
BURSASPOR, Kayserispor'un Bulgar kalecisi Dimitar Ivankov ile anlaştı. Kulübü ile sözleşmesi sona eren 1.88 boyundaki kaleci, iki yıllık için 2 milyon YTL alacak. Bursa yönetiminin ayrıca Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki eski golcüsü Washington'un peşinde olduğu öğrenildi.

"El Amin de küfür etti"
BEKO Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçı bugün Ankara'da oynanıyor. Seride 2-1 önde olan F.Bahçe Ülker, 17.00'de Telekom'un konuğu olacak. Öte yandan 3. maç sonrası Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın, "Mirsad, Telekom yöneticisi Akif Üstündağ'a küfür etti" iddiasına F.Bahçe Basketbol Şubesi Direktörü Nedim Karakaş, "Akif Üstündağ'ın Mirsad'a küfür ettiğini duyanlar da var. El Amin taraftarımıza ettiği küfürler kayıtlarda var" dedi.

Sharapova 4. tura çıktı
FRANSA Açık'ta Rus tenisçi Maria Sharapova 3. turda Karin Knapp'ı 7-6 ve 6-0'lık setlerle 2-0 yenerek 4. tura çıktı ve Dinara Safina'nın rakibi oldu. 3 numaralı seribaşı Sırp Jelena Jankovic ise Slovak Dominika Cibulkova'yı 7-5 ve 6-3 yenerek tur atlayan diğer bir seribaşı isim oldu.

Aslanlar, suda da çıldırdılar!
DEPLASMANLI Sutopu Ligi'nde Galatasaray şampiyon oldu. İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü'nü (İYİK) play-off final serisinin ikinci maçında 11-0 yenen sarı-kırmızılılar, seriyi 3-0'a getirip, yenilgisiz lider bitirdiği sezonu şampiyonlukla taçlandırdı.

Fatih Karagümrük'ün acı günü
TFF 2.Lig'den düşen Fatih Karagümrük'te teknik direktör Coşkun Öksüz üzüntüsü yaşanıyor. Sezon ortasında göreve gelen Öksüz, geçirdiği mide rahatsızlığı sonrası dün hayatını kaybetti. Öksüz'ün cenazesi bugün Karagümrük Cami'nde öğle namazın ardından defnedilecek.

Kırklareli'ndeki maçta arbede
SOSYAL Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu' nun yetiştirme yurtları arasında Kırklareli'nde düzenlediği Türkiye Futbol Birinciliği maçından sonra çıkan arbedede 3 futbolcu ve 1 öğretmen yaralandı.