kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Fenerbahçe'ye hayırlı olsun'

BAHADIR BEYARSLAN
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak, "Her iki tarafa da hayırlı olsun" yorumunu yaptı..
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe ile anlaşmasıyla ilgili olarak, "Hayırlısı olsun" yorumunu yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde yer alan hukuk ve yargı kurullarının hizmet vereceği Beşiktaş Toprak Center'daki yeni merkezin açılışında konuşan Adnan Polat, "Emre'ye de Fenerbahçe'ye de hayırlı olsun. Bundan başka da bir şey söyleyemem" dedi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Mehmet Yıldız'ın transferi hakkında görüşme yaptığı iddialarına da yanıt veren Galatasaray Başkanı Polat, "Biz bütün başkanlarımızla her konuda görüşürüz" demekle yetindi.

"TÜRK FUTBOLUNA YAKIŞTI"
UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ile birlikte açılışa katılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ise yargı kurullarının yeni merkeziyle ilgili şunları söyledi: "Türk futboluna yakışan bir yer oldu. Hayırlı olmasını diliyoruz." Şenes Erzik de, "Futbol Federasyonu için kurullar çok önemli. Böyle modern bir binada çalışmak verimliliği de artıracaktır. Binalar artık yetmiyor. Kadrolar genişliyor" şeklinde konuştu.