kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sözümüzü tuttuk

CEVAT KOL
Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz'a imzayı attıran Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, "Biz söylediklerimizi yaptık. Şimdi sıra taraftarda" dedi..
Süper Lig kulüpleri arasında transferin en hızlı takımı olan Trabzonspor, dün Manisaspor'dan Selçuk İnan ve Bursaspor'dan Egemen Korkmaz'a 3'er yıllık resmi sözleşmeyi imzalattı. Törende yer alacağı duyurulan Manisasporlu Burak Yılmaz ise gelmedi. Bu oyuncunun menajeriyle son bir görüşme yapılacağı ve küçük detayların netleşmesinin ardından sözleşme imzalanacağı belirtildi. Daha önce de Giray Kaçar, Ceyhun Gülselam, Hrvoje Cale, Gustavo Colman, İsmail ve Buğra'yı kadrosuna katan Karadeniz temsilcisi, yabancı transfer çalışmalarını ise sürdürüyor.

'BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ GÖSTERELİM'
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sezon başı kampına kadar kadronun eksiksiz tamamlanacağını belirterek, çağrıda bulundu. Şener, "Biz verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Şimdi sıra taraftarda. Kombine kartların satılacağı gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşmalı" dedi. Bu arada Trabzonspor'da kombine fiyatları belirlendi: VIP 2 bin 500, kapalı -1- bin YTL, kapalı -2- 750 YTL, maraton 300 YTL, açık tribün ise 100 YTL.
Haberin fotoğrafları