kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Rota Skibbe

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray yönetimi, İstanbul'a geldiği iddia edilen Michael Skibbe ile anlaşma zemini arıyor. Problem çıkmazsa yarın imza töreni yapılabilir ..
Galatasaray, geçen sezon Bayer Leverkusen'i çalıştıran Michael Skibbe ile anlaşmak üzere... İstanbul'a geldiği ve Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturduğu iddia edilen Skibbe ile yönetimin Almanya'da söz kestiği öğrenildi. 43 yaşındaki Alman teknik adam, UEFA Kupası 3. turunda Galatasaray'ı eleyen Leverkusen ile Bundesliga'yı 7. sırada tamamladı. Genç futbolculara şans tanımayı seven Skibbe'nin bu yanı özellikle Galatasaraylı yöneticilerin aklını çeliyor. Skibbe ile Galatasaraylı yöneticilerin yaptıkları son görüşmelerde bir pürüz çıkmaması halinde yarın İstanbul'da bir imza töreni yapılması bekleniyor.

GÖTZ'LE TEMAS KESİLMEDİ
Galatasaray'ın listesinde Skibbe'nin dışında yine bir ünlü Alman daha bulunuyor. 1992-1994 yılları arasında Galatasaray forması ile iki lig şampiyonluğu yaşayan Falko Götz Hertha Berlin'den ayrıldığından bu yana boşta. Galatasaray yönetiminin son dakika sürprizine karşı Götz ile temasları sürdürdüğü bildirildi. Sarıkırmızılı yönetim ayrıca başka alternatifleri de elinde tutuyor.

ALTERNATİFLER HAZIR
Bu isimler herkesin bildiği gibi, takımın eski teknik direktörleri Gheorghe Hagi ile Graeme Souness. Yönetimin Alman teknik adamlar Skibbe ve Götz'den kesin olarak vazgeçmesi durumunda Hagi ve Souness isimlerinin yeniden gündeme gelmesi bekleniyor.
Haberin fotoğrafları