kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
YARIN ATV’DE Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim, yarın Milli Takım ekranı atv’ye konuk olacak. Saat 23:20’de başlayacak olan EURO 2008’e Doğru adlı programa bağlanacak olan Terim; Ali Şahin, Kazım Kanat, Ahmet Çakar ve Aziz Üstel’in sorularını yanıtlayacak.

Teklif almadım

Fenerbahçe'den teklif aldığı iddia edilen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kimseyle görüşmediğini, turnuva boyunca da görüşmeyeceğini belirtti ..
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, millilerin kamp yaptığı Bielefeld'te dün bir basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe'den teklif aldığı iddialarını yanıtlayan Fatih Terim, "Bu haberin ana haber bültenlerinde yayınlanmış olması, doğru olduğunu göstermiyor. Bana sorsaydınız ben size doğrusunu söylerdim. Kimseyle görüşmedim. Kim fısıldadıysa bunu gidip ona sorun. Ben kimseyle görüşmedim turnuva boyunca da görüşmeyeceğim" dedi.

EMRE HAYIRLI OLSUN
Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferinin sorulması üzerine Terim, "Biz transfer konuşmuyoruz. Kendisine, Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" karşılığını verdi. Almanya kampının olumlu geçtiğini, fiziksel, zihinsel, psikolojik olarak tüm çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyleyen Terim, "İçimiz içimize sığmıyor. İnancı olan bir ekibimiz var. Avrupa Şampiyonası'na renk katacağımıza inanıyorum. Hedefimiz hiçbir zaman aşağıda olmayacaktır" dedi.

SAKATLIKLAR ÜZÜYOR

Sakat oyuncular nedeniyle sıkıntı çektiklerine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, sakatlara çare bulamamanın kendilerini üzdüğünü söyledi. Sakat olan Hamit'in durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağını ifade eden Terim, Kazım'ın sakatlığının da aynı yerden devam ettiğini bildirdi. Tuncay'ın da sorunu olduğunu belirten tecrübeli teknik direktör, Servet'in ise antrenmanlara katıldığını söyledi.

PORTEKİZ 11'İ BELLİ
Portekiz karşılaşmasının ilk 11'inin aşağı yukarı belli olduğunu belirten Terim, "Mevlüt'ün performansı iyi. Hamit'i oynatıp oynatmamaya henüz karar vermedik. Yerine başka bir oyuncu var. Bu değişiklik hücumda mı yoksa orta sahada mı olacak, ona karar vereceğiz" diye konuştu. Terim, ayrıca Gökhan Gönül'ün açığını Sabri, Hamit veya gerekirse Colin Kazım ile kapatabileceklerini ifade etti.