kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İDO iptal edilen seferleri açıkladı

Yeni Haber
Taksim Meydanı ve çevresinde 1 Mayıs nedeniyle güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. Sendikaların 1 Mayıs'ı Taksim Meydanı'nda kutlama ısrarları üzerine güvenlik önlemleri bugünden başladı.

Meydanın çevresi güvenlik bariyerleriyle çevrildi, meydana girmek isteyenler için de geçiş noktaları oluşturuldu.Meydandaki polis sayısının artırıldığı, MOBESE kameralarının kontrol edildiği görüldü.Canlı yayın araçlarının konuşlanabilmesi için Gezi Parkı'nda önlemler alındı.

İDO SEFERLERİ

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) işletmesinden alınan bilgiye göre, yarın Bostancı-Kabataş/ Kabataş-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edildi.Bostancı-Kadıköy-Kabataş-Bakırköy-Avcılar hattı ile Pendik-Kartal-Maltepe-Bostancı-Kabataş-Bakırköy-Avcılar hattında çalışan deniz otobüsleri Kabataş'a, Boğaz hattında yolcu taşıyan deniz otobüsleri de Beşiktaş ve Kabataş'a uğramayacak.

Kadıköy-Eminönü/Eminönü-Kadıköy şehir hatları vapurlarının seferleri yarın sabah Kadıköy iskelesinin duruma göre belli olacak.

Şehir hatlarında çalışan Karaköy-Kadıköy/Kadıköy-Karaköy, Kabataş-Kadıköy/Kadıköy-Kabataş, Beşiktaş-Kadıköy/Kadıköy-Beşiktaş, Beşiktaş-Üsküdar/Üsküdar-Beşiktaş ve Kabataş-Adalar vapur seferleri iptal edildi. Haliç Hattı Karaköy'e uğramayacak. Beşiktaş-Küçüksu/Küçüksu-Beşiktaş hattı Ortaköy-Küçüksu/Küçüksu-Ortaköy olarak yapılacak.

Boğaz hattı Beşiktaş yerine Ortaköy'e uğrayacak. Adalar-Kabataş vapuru, Kabataş yerine Eminönü'ne uğrayacak, Kadıköy'e uğramayacak.

Haydarpaşa-Eminönü arasında yolcu durumuna göre ek seferler düzenlenebilecek.

Deniz otobüsleri iç hatlarda Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy hattı, Kartal-Yalova hattı ile tüm deniz otobüsleri dış hatlar ve hızlı feribot hatları çalışacak.Şehir hatlarında ise Eminönü-Üsküdar/Üsküdar-Eminönü, Bostancı-Adalar/Adalar-Bostancı, Sirkeci-Harem/Harem-Sirkeci hatları yolcu taşıyacak.

AA