kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Baykal'ın favorisi "Avrupa Yakası"

Yeni Haber
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, en beğendiği dizinin ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Avrupa Yakası" olduğu ortaya çıktı. Baykal, diziyi kaçırmamaya özen gösterdiğini belirtirken, Gülse Birsel'i de çok başarılı bulduğunu anlattı.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) üyeleri CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetecilerle, yayın dünyasına ilişkin düşüncelerini paylaşan Deniz Baykal, televizyonda eğlenceli dizileri ve programları takip etmeye çalıştığını söyledi.

Dizi izlemenin disiplinli izleyici işi olduğunu ifade eden Baykal, "Ben yoğunluktan ötürü dizi izlemeye fazla fırsat bulamıyorum" dedi.
En beğendiği dizinin Avrupa Yakası olduğunu belirten Baykal, dizinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel'i de çok beğendiğini; takdir ederek izlediğini kaydetti. Baykal, ayrıca, TV8 ekranlarında yayınlanan Komedi Dükkanı adlı eğlence programını da keyifle izlediğini ve Tolga Çevik, Salih Kalyon ikilisinin harikalar yarattığını belirtti.

"Sevgili Dünürüm" isimli dizinin başrol oyuncularından Haluk Bilginer'in dünya çapında bir oyuncu olduğunu ifade eden Baykal, Türkiye'de sinema ve tiyatro alanında çok başarılı isimlerin bulunduğunu kaydetti.
RTGD'nin yeni yönetiminin Türkiye'nin başarılı gazetecilerden oluşmasının derneğe çok büyük katkıları olduğunu belirten Baykal, "Türk basının daha iyi yerlere gelmesi için böyle anlamlı ve nitelikli derneklere ihtiyacı var, yeni yönetime başarılar diliyorum" diye konuştu.

(ANKA)