kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Anad, eşiyle flört ettiği dönemde aldatıldığını söyledi.

'Ben de aldatıldım'

İlker GEZİCİ MAGAZİN
Ünlü televizyoncu Çiğdem Anad, konuk ettiği Tamer Karadağlı'yı köşeye sıkıştırmak isterken, özel yaşantısıyla ilgili itirafta bulundu..
Ünlü televizyoncu Çiğdem Anad, NTV'den canlı yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' isimli programda aldatıldığını açıkladı. Anad, Pınar Kür, Müjde Ar ve Aysun Kayacı ile birlikte sunduğu programa Tamer Karadağlı'yı konuk etti. Ünlü sanatçıyı çapkınlığı sebebiyle köşeye sıkıştırmaya çalışan Çiğdem Anad, Karadağlı'nın "Peki siz hiç aldatıldınız mı?" sorusuyla karşı karşıya kaldı. Bir an ne diyeceğini şaşıran Anad, "Evet birkaç kez aldatıldım" yanıtını verdi. Şaşıran Pınar Kür, "Ama eşin aldatmamıştır herhalde" diye tepki gösterdi. Anad'ın cevabı daha ilginçti: "Hayır eşim de aldattı. O sıralar bekârdım. Yani eşimle flört ediyorduk. Evlenmeden önce aldatıldım." Müjde Ar, Anad'ın bu itirafına şakayla karışık, "Evlenmeden önceyse, o sayılmaz" şeklinde yorum getirdi.

'BİR GECELİK DEĞİL, BİR AYLIKTI'
Programın ilerleyen dakikalarında ise Çiğdem Anad, şimdiki eşi tarafından evlenmeden iki yıl önce aldatıldığını ama diğer kadını hiç tanımadığını, üstelik ilişkinin bir gecelik değil bir aylık olduğunu da belirtti.
Haberin fotoğrafları