kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BELEDİYEDE DOKUZ YILDIR İŞÇİYDİ...Süleyman Yılmaz’ın 1999’dan bu yana İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kadrolu işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Yılmaz kurumda birçok kez ‘disipline’ sevk edilmiş. Süleyman Yılmaz çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Polisi şehit eden zanlı Türüt hayranı çıktı

Enis YILDIRIM / ANKARA
Ankara Kızılcahamam'da 'Dur' ihtarının ardından çıkan çatışmada polis memuru Gökhan Elbistan'ı şehit eden, kendisi de yaralanan Süleyman Yılmaz, İsmail Türüt hayranı çıktı. Rizeli polis katilinin aracının torpido gözünde, sözleri Ozan Arif'e ait olan ve İsmail Türüt'ün seslendirdiği "Plan yapmayın plan" adlı şarkısının yer aldığı CD'nin yanı sıra Başbakan Tayyip Erdoğan ile AKP'yi eleştiren bazı radikal dinci söylemli notlar da bulundu.

ÇOCUKLARA OKUL YASAK
Polis, İstanbul Çarşamba'da oturan Yılmaz'ın Adıyaman Menzil tarikatında kısa süreli faaliyette bulunduğunu saptadı. Yılmaz'ın 11 yaşındaki kızı S.Y. ile 14 yaşındaki oğlu A.M.Y.'yi hiç okula göndermediği de ortaya çıktı. 11 yaşındaki başörtülü S.Y. okula giden arkadaşlarına özendiğini söylediği öğrenildi. Sorgu sırasında boşanmak üzere olduğu öğrenilen eşinden söz açılmasına sinirlenen Yılmaz'ın, "Kadını bu işe karıştırmayın" diye çıkışlarda bulunduğu da öğrenildi.
Haberin fotoğrafları