kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yaşamını yitiren Onur Faruk Göğer’in üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi.

Pelit'in sahibinin şoförü kazada öldü kızı da yaralandı

Müslim SARIYAR-Ali BALCI SABAH
TEM Otoyolu'ndaki kazada Pelit Pastaneleri sahibinin özel şoförü ve diğer otonun sürücüsü yaşamını yitirdi..
TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında Pelit Pastanelerinin sahibi Hasan Ayan'ın kızı Oya Ayan ve yanında bulunan iki arkadaşı yaralanırken makam şoförü ve diğer aracın sürücüsü hayatını kaybetti. İstanbul'daki kaza dün saat 16.45 sıralarında TEM Otoyolu Tahtakale mevkisi Mahmutbey yönünde meydana geldi. Onur Faruk Göğer yönetimindeki 34 EV 4043 plakalı Renault Clio marka otomobil, Hadımköy yönüne giderken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yolun karşısına geçti. Bu sırada Mahmutbey yönüne giden Adem Macid yönetimindeki 34 PP 256 plakalı Mercedes cipe çarptı.

3 KİŞİ YARALANDI
Kazada Onur Faruk Göğer ve Pelit Pastaneleri'nin sahibi Hasan Ayan'ın özel şoförü Adem Macid hayatını kaybetti. Cipte bulunan Hasan Ayan'ın kızı Oya Ayan ile Hande Çalık ve Evren Sepil isimli kız arkadaşları yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

"ÖNÜMDE OLDU"
Görgü tanıklarının olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadıkları gözlendi. Kazada aracı hafif şekilde hasar gören görgü tanıklarından Muhittin Dede, "Kaza hemen önümde oldu. Mahmutbey yönünden gelen otomobil bizim şeridimize geçti. Yan tarafımdaki Mercedes cipe çarptı. Bir an için patlama oldu zannettim. Ortalık savaş alanına döndü. Hâlâ olayın şokundayım. Karşı şerit yönünden gelen araç cipe çarparak devrilmesine neden oldu" diye konuştu.

TRAFİĞE KAPANDI
Trafik kazası nedeniyle TEM Otoyolu Mahmutbey yönü uzun süre trafiğe kapandı. Araç sürücüleri saatlerce yolun açılmasını bekledi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri kazada hayatını kaybeden sürücüleri araçlardan çıkarttı. Bu arada Renault Clio marka otomobilin kazanın etkisi ile tanınmaz hale geldiği görüldü.
Haberin fotoğrafları