kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
EŞİMDEN YADİGÂR Cansu’nun kendisine eşinden miras kaldığını belirten anne Tülin Tüfekçioğlu, kızına bakmak için geçirdiği yıllardan ve verdiği emekten gurur duyduğunu da söylüyor. Tüfekçioğlu, maaşının kızına dolayısıyla ona sahip çıkacak kuruma kalacağını da sözlerine ekliyor.

Cansu'ya sahip çıkan kuruma evini verecek

Nuray KAYA - SABAH
Zihinsel özürlü evlatlık kızının geleceğini garantiye almak isteyen Tülin Tüfekçioğlu: Evimi, ona bakacak kuruma bağışlayacağım..
Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalışan Seyfettin Tüfekçioğlu, 43 yıl önce Tülin Tüfekçioğlu ile büyük bir aşkla evlendi. Çift, bu mutluluklarını bir de çocuk sevgisiyle taçlandırmak istedi. Ancak, aradan geçen uzun yıllara rağmen çiftin çocukları olmadı. Bunun üzerine evlat edinmeye karar veren çift, annesi tarafından terk edilen 5 aylık bir kız bebeği evlatlık edindi. Yetkililerin menenjit geçirdiği ve kalbinde ritim bozukluğu olduğunu belirttikleri minik kızın, çok geçmeden zihinsel özürlü olduğu ortaya çıktı. Genç çift, Cansu adını verdikleri bebeği öz çocukları gibi bağırlarına bastı. Seyfettin Tüferçioğlu emekli olunca çift İzmir'e yerleşti. Ama Cansu'nun çok sevdiği babası bir yıl sonra öldü. Cansu'ya 12 yıl tek başına bakan 63 yaşındaki Tülin Tüfekçioğlu'nun artık tek bir endişesi var: Kızının geleceğini garanti altına almak...

'MAAŞIM DA ONLARA KALACAK'
Tülin hanım, bu amaç için de kendisine bir şey olursa Cansu'ya sahip çıkacak kuruma evini bağışlamaya bile hazır olduğunu söylüyor: "Kötülük nedir bilmeyen, savunmasız, günahsız bir melek. Cansu'ya benden sonra onu her şeyiyle seven, sahiplenen bir yer arıyorum. Ama ne yazık ki böyle bir merkez yok. Böyle bir yer olsa, evimi vermeye hazırım. Maaşım da kızıma ve dolayısıyla kuruma kalacak."