kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Canlı yayında sürpriz nikah-VİDEO

Yeni Haber
8 yıldır birlikte olan assolist Petek Dinçöz ile magazin programcısı Can Tanrıyar, dün gece Beyaz Show'da canlı yayında evlendiler.

Sürpriz nikahı Can Tanrıyar, Beyazıt Öztürk ve Erol Köse 2 günde organize etti. Mehmet Ali Birand ile birlikte programa konuk olan Petek Dinçöz, bir anda ortaya çıkan Can Tanrıyar'ı görünce neye uğradığını şaşırdı. Tanrıyar stüdyodaki ve ekranların başındaki milyonlarca izleyicinin karşısında Petek Dinçöz'e evlenme teklif etti. Dinçöz, bu şaşırtıcı teklifin karşısında "evet" diye haykırırken Tanrıyar ise "Bu çoktan olması gerekiyordu ama yapamadık. Benim hatamdı" dedi.

Teklif sonrası yine bir sürpriz; Kutsi programa katıldı ve "İlanı aşk ediyorum" şarkısını söyledi. Şarkıyla dans eden çiftin, gözyaşlarını tutamadığı da gözlendi.

BİLEZİK, KURAN VE BAYRAK

Beyazıt Öztürk'ün nikahın canlı yayında yapılacağını söylemesi üzerine- Petek Dinçöz şaşkınlığını gizleyemezken, Can Tanrıyar Mehmet Ali Birand'dan nikah şahidi olmasını istedi. Bunun üzerine "Benim şahidim kim olacak?" diye soran Dinçöz'e cevaben Beyazıt Öztürk, RTÜK Başkanı Zahid Akman'ı stüdyoya davet etti. Akman da Dinçöz'ün nikah şahidi oldu. Reklam arasında Petek Dinçöz kulise giderek kendisi için özel olarak hazırlatılan gelinliği giydi. Canlı yayında evlenen çiftin nikâhını Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kıydı.