kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sinirlenen koca dehşet saçtı!

Yeni Haber
Bağcılar'da boşanma davası devam eden eşinin başkasıyla dini nikahla evlenmesini gururuna yediremeyen koca, evliliğe aracılık ettiği ileri sürülen iki kardeşten birini öldürdü, diğerini yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi 34/1 Sokak'ta saat 22.00 sularında meydana geldi. İddialara göre, Yücel G. ile Leyla G., anlaşmazlık sonucu bir süre önce ayrıldı. Ayrılığın ardından boşanma işlemleri tamamlanmadan Leyla G. boşanmak üzere olduğu eşinin akrabası olan Kenan G. ile dini nikahla evlendi.

Leyla ile Kenan G., birlikte yaşamaya başladı. Yücel G., akrabası olan Kenan G.'yi ve boşanmak üzere olduğu Leyla G.'yi tehdit etmeye başladı. Yaklaşık bir ay önce Yücel G., Kastamonu Taşköprü'de yaşayan Kenan ve Leyla G.'nin evine geldi. Yücel G., yanında getirdiği silahla Kenan ve Leyla G.'ye ateş etmeye başladı.

Yücel G.'nin açtığı ateşten yara almadan kurtulan Kenan ve Leyla G., İstanbul'a taşındı. Gözaltına alınan Yücel G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kenan ve Leyla G.'yi İstanbul'da da takip eden Yücel G., çiftin İstanbul Bacılar'daki adreslerini Kastamonu'daki olaydan bir ay sonra buldu. Sabah saatlerinde eve gelen Yücel G., boşanmak üzere olduğu Leyla G.'yi kaçırdı. Bunun üzerine polise giden Kenan G., eşinin kaçırıldığını söyledi. Polis ekipleri Leyla G.'yi bularak Kenan G.'ye teslim etti. Yücel G. ise serbest bırakıldı. Yücel G., akşam saatlerinde çiftin evlenmesine aracılık ettiği iddia edilen Hasan ve Yusuf G. kardeşlerin evinin bulunduğu sokağa geldi.

Silahını çeken Yücel G., Hasan ve Yusuf G. kardeşlere kurşun yağdırdı. Olayın ardından Yücel G. silahını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Saldırıda yaralanan Yusuf G., ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hasan G. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yücel G.'nin saldırıda kullandığı silah, polis ekipleri tarafından Hasan G.'nin cesedinin yanında bulundu.

Leyla ve Kenan G. çiftinin ise yakınlarının yanına sığındığı belirtildi. Polis ekiplerinin Leyla ve Kenan G.'yi ifadelerini almak üzere aradığı öğrenildi. Bir kardeşi öldürülen bir kardeşi de yaralanan Mehmet G. ile eşi Güler G. olay yerinde ağıtlar yaktı. G. ailesinin bazı yakınlarının ağladıkları görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürüyor.

Olayı anlatan Mehmet ve Güler G. çifti, saldırının kadın mevzusu yüzünden yaşandığını söyledi. Güler G., iki kardeşin evliliğe aracılık ettiği için vurulduğunu ileri sürdü. Polis, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

CİHAN