kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Atilla Oynak

4 kangaldan ölü taklidiyle kurtuldu

Mustafa KAYA SABAH
Fabrika bahçesinden geçen işçiye 4 kangal köpeği saldırdı. Yaralanan Atilla Oynak ölü numarası yaparak kurtulduğunu söyledi..
İstanbul Ayazağa Cendere yolundaki işyerine gitmek için önceki gün sabah saatlerinde Okan Cam Fabrikası'nın bahçesinden geçen 33 yaşındaki matbaa işçisi Atilla Oynak, bir anda 4 kangal köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeklerden korkup kaçmaya çalışan Oynak, bunu başaramadı. Bir anda kendisini yakalayan köpekler tarafından kolundan, kalçasından ve belinden ısırılarak yaralanan Oynak, kendisini yere atıp hareketsiz kalarak ölü numarası yaptı. Kanlar içerisinde kalan Oynak, hareket etmeyerek beklemeye başladı. Bu arada yardım çığlıklarını duyarak olay yerine gelen fabrika görevlileri köpekleri kontrol altına alarak Oynak'ı kurtardı.

'BAŞKA KÖPEKLER YAPMIŞTIR'
Kangal köpeklerinin saldırısı sonrasında büyük bir dehşet yaşadığını belirten Oynak, tedavi için geldiği hastanede iki kuduz aşısı yaptırdı. Atilla Oynak, kendisine saldıran köpeklerin Okan Cam Fabrikası'na ait olduğunu söylerken, fabrika yöneticileri ise köpeklerinin bahçede bağlı bulunduğunu, saldırıyı başka köpeklerin yapmış olabileceğini bildirdiler. Köpeklerinin periyodik aşılarının yapıldığını ve özel doktorlarının bulunduğunu belirten fabrika yetkilileri, Kangal köpeklerinden Hoyrat'ın yarışmalarda Türkiye ikincisi seçildiğini ve hepsinin eğitimli köpekler olduğunu söyledi.
Haberin fotoğrafları