kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Teoman'ın güzel Rus turistle pisteki aşkı objektiflere böyle yansıdı.

Hatırlamıyorum yalnız uyandım

Şarkıcı Teoman, Kemer'de gece kulübünde bir Rus tatilciyle dudak dudağa, sarmaş dolaş geçirdiği gecenin sabahı "Hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi..
Yeni albümünün stüdyo çalışmalarına başlamadan önce enerji toplamak amacıyla tatile giden Teoman, önceki gece yaşadıklarını hiç hatırlamadığını söyledi. Arkadaşlarıyla gittiği Antalya Kemer'deki bir gece kulübünde pistte tanıştığı kıvırcık saçlı güzel bir Rus turistle önce sarmaş dolaş dans etmeye, daha sonra ateşli bir şekilde öpüşmeye başlayan ünlü şarkıcı, görenleri hayli şaşırtmıştı. Teoman, patlayan flaşlara rağmen eğlenmeye devam etmişti. Hayli alkollü olduğu görülen Teoman, Rus kızın oteline dönmesinin ardından tekrar arkadaşlarıyla buluşmuştu. Peki, gece kulübünden farklı zamanlarda ayrılan ikili, daha sonra tekrar buluştu mu? Teoman, alkolün etkisiyle, Rus tatilciyle arasında yaşananların bir anını bile hatırlamadığını belirtti. Telefonda görüştüğümüz ünlü şarkıcı, yaşadığı hareketli gece sonrası şunları söyledi:

BURADA GAZETE YOK
"Hiçbir şey hatırlamıyorum. Sabah kalktığımda yalnızdım. Benim tatil yaptığım yerde gazete yok. Bu nedenle ne çekilen fotoğraflardan haberim var ne yazılanlardan. Sözünü ettiğiniz Rus kadını da hatırlamıyorum, neler olduğunu da..."