kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SULTANLAR RUS TAKIMINI 3-1'LE GEÇTİ... Türk A Milli Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz yılın şampiyonu Rus Milli Takımı'nı, elemelerde 3-1 yenerek büyük bir başarıya imza atmıştı. Filenin Sultanları, 16. Dünya Grand Prix Avrupa Elemeleri'ni geçerek tarihinde ilk kez finallerde mücadele etme hakkı kazandı.

'Otelde zehirlendik Türklere yenildik'

Gökçen KESGİN DIŞ HABERLER
Ankara'daki Grand-Prix'den elenen Rusların iddiasına, otel yönetimi "Niye doktor çağırmadılar" derken; Federasyon ise "Bahane" açıklaması yaptı..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Otelde zehirlendik Türklere yenildik'
Türkiye'de yapılan 16'ncı bayanlar Grand Prix Avrupa elemelerinden başarısızlıkla dönen Rus Bayan Voleybol Milli Takımı, buna gerekçe olarak Türkiye'de zehirlenmelerini gösterdi. Ankara'da oynadıkları 6 maçtan 3'ünü kaybeden ve Türk milli takımına da yenilen Rus voleybol takımının antrenörü faturayı yemeklere kesti! Rusya'nın saygın spor gazetelerinden Sovyetskiy Sport'a konuşan Rus Bayan Milli Voleybol Takımı antrenörlerinden Vladimir Patkin, "Başarısız olmamızın nedeni Türkiye'de çok ağır şekilde zehirlenmiş olmamız. Antrenörler ve takım doktoru dahil hepimiz birkaç gün hasta yattık. Hatta bazı sporcularımız da baygınlık geçirdi. Moskova'ya döndükten sonra daha yeni kendimize geliyoruz" dedi. Bunun daha önce de olduğunu iddia eden Patkin, "2003'teki Avrupa Şampiyonası'nda da aynısını yaşadık" diye konuştu.

'İÇTİKLERİ SU DOKUNMUŞ'
Ankara'daki, Sürmeli Otel'de konaklayan takımın bağlı olduğu Rus Voleybol Federasyonu yetkilisi Natasha Yekhanini ise SABAH gazetesine yaptığı açıklamada, "Patkin ile görüştüm. İçtikleri sulardan da rahatsızlanmışlar. Hatta sadece Rus takımı değil, İtalyanlar da benzer şekilde zehirlendi" dedi. Yekhanini, Rus takımın Türkiye'deyken neden bir şikâyette bulunmadığının sorulmaması üzerine ise "Bu konuda henüz açıklama yapamayız" yanıtını verdi.