kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mehmet Çolakoğlu

Lüks araç, sahibini kurtardı

Erdoğan YAPIK / SABAH
Mehmet Çolakoğlu'nun lüks otomobili hatalı sollama yapan araçla çarpıştı. Çolakoğlu yara almadan kurtulurken diğer araçta sıkışan 3 kişi hayatını kaybetti..
Türkiye Ekonomi Bankası'nın ortaklarından Çolakoğlu ailesinin genç veliahtı Mehmet Çolakoğlu'nun yaklaşık 350 bin Euro değerinde Mercedes CL 55 AMG marka otomobili başka bir araçla çarpıştı. Kazayı Çolakoğlu yara almadan atlatırken diğer otomobilde bulunan ve çarpmanın etkisiyle sıkışan 3 kişi hastanede hayatını kaybetti.

HATALI SOLLAMA KAZASI
Kaza, Sarıyer Armutlu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yan yolda önceki gece meydana geldi. Levent yönüne doğru giden otomobili kullanan Murat Aktaş (28), iddiaya göre önündeki otomobili sollamak istedi. Ancak bu sırada karşı yönden gelen Mehmet Çolakoğlu'nun kullandığı Mercedes marka otomobil ile çarpıştı. Çolakoğlu kazayı şans eseri yara almadan atlatırken Aktaş'ın kullandığı otomobil takla attıktan sonra kaldırıma çıktı.Aktaş ve beraberindeki iki arkadaşı otomobilde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otomobilden çıkarılan Murat Aktaş ile Savaş Yılmaz (22) ve Gökhan Yelsi (18) hastaneye kaldırıldı.

'ŞERİDİMDE GİDİYORDUM'
Başından ve ayaklarından yaralanan Aktaş ameliyat edilirken, diğer 2 yaralının da kollarında ve bacaklarında kırıklar olduğu belirtildi. Ancak yaralıların üçü de hastanede hayatını kaybetti. Uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamayan Çolakoğlu, "Normal şeridimde ilerliyordum. Çarptığım otomobil hatalı sollama yapıp, aniden karşıma çıktı. Kafa kafaya çarpıştık" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları