kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Baba İlhan Özay, Manavgat'taki çiftlikleri yanınca kızıyla el ele tutuşarak böyle ağlamıştı.

En büyük darbeyi babası yedi

Esin ÖVET / MAGAZİN
Tuğba Özay'ın annesi Duygu Özay "Eşim olayı duyduktan sonra kimseyle konuşmadı, bacakları tutmadı, cuma günü de evden çıkıp gitti" dedi..
Manken Tuğba Özay'ın anne ve babası da zor günler geçiriyor. Şiir ve ders kitapları yazarı baba İlhan Özay olayı duyduğu andan itibaren üzüntüden kimseyle konuşmadı, ayakları tutmadı, sonra yalnız kalmak için evini terkette. "Kızım basit bir aşk kurbanıdır" diyen öğretmen anne Duygu Özay dün kızıyla görüşebilmek umuduyla İstanbul'a geldi ama görüş saatini kaçırdı. Çeteye yardımla suçlanan kızıyla ilgili gelişmeleri öğrenen eşi İlhan Özay'ın üzüntüden konuşmadığını, bacaklarının tutmadığını anlatan anne Özay, şöyle konuştu:

AŞK KURBANI OLDU
"Biz olayı kızıma ait Antalya Manavgat'taki çiftlikte kalırken öğrendik. Eşim duyduğu andan itibaren tek kelime etmedi. Benimle dahi konuşmadı. Çok üzgün. Cuma günü de evden çıkıp gitti. Yalnız kalmak istedi." "Kızım basit bir aşk kurbanı oldu. Şov yapıyorlar" diyen Duygu Özay, şöyle devam etti: "Biz bu günleri atlatacağız. Kızım o mekânın insanı değil. Özgürlüğüne kavuşmalı. Çünkü basit bir aşk kurbanını başka şekillerde yorumlamanın gereği yok. Kızımın sonuna kadar arkasındayım." Kızını görmek için dün İstanbul'a gelen anne Özay, saat 17.00'den önce Paşakapısı Cezaevi'nde olamadığı için Tuğba Özay ile görüşemedi. Normal görüş günü salı olmasına karşın Duygu Özay bugün bir kez daha kızını görmek için cezaevine gideceğini, eşinin de bugün İstanbul'da olacağını söyledi.