kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

"Tanrı bana bir şans daha verdi"

Yeni Haber
Demir parmaklıkların arkasındaki Hilton otelleri varisi Paris Hilton "Tanrı bana yeni bir şans verdi. Artık aptalca davranmayı bırakıp bu şöhretimi faydalı şeyler için kullanacağım," diye konuştu...
Hücresinde kendine verilen bir saatlik telefon hakkını Amerika'nın en başarılı televizyon gazetecilerinden Barabara Walters'ı arayarak kullanan Hilton şöyle konuştu:

"Buraya girmeden önceki Paris ile şimdiki Paris çok farklı iki insan. Eskiden aptalca davranıyordum. Tamamen şov amaçlı yaşıyordum. 26 yaşındayım ve artık bunlar insanlara hiç şeker gelmiyordur. Aslında bu ben değilim. Genç kızların hep olmak istedikleri zengin güzel kız olmak istemiyorum. Aslına medyanın ilgi odağı olmak çok büyük bir güçmüş. Burada bunu anladım. Bu gücü çok daha faydalı amaçlarla kullanacağım. Tanrı bana bunu görmem için bir şans verdi.

Walters'ın medyada çıkan ve Hilton'un sürekli bağırdığı ve ağladığı yönündeki haberler konusundaki sorusuna "Bağırıp çağırdığım haberleri yalan. Fakat uyuyamadığım ve hiç yemek yiyemediğim doğru. Korkunç bir depresyona giriyorum sandım. Kendimi kafeste bir hayvan gibi hissettim. İnanın bu çok feci bir deneyim," diye cevap verdi.

Paris hapisten çıkar çıkmaz göğüs kanseri hastaları ve riski taşıyan tüm kadınlar yararına aktivitelerde bulunacağını ve "Paris Hilton'un oyun bahçesi" adını vereceği ve hasta çocukların vakit geçirebilecekleri alanlar hizmete sokacağını söyledi.