kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İçişleri Bakanı: Ekiplerimiz inceleme yapıyor

Yeni Haber
İçişleri Bakanı Osman Güneş, Ankara'daki patlamayla ilgili olarak, ''Olay yeri inceleme ekiplerimiz, bomba imha ekiplerimiz, ilgili uzman ekiplerimiz olay yerinde incelemeye devam ediyorlar'' dedi.

Güneş, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamada 40'ın üzerinde kişinin yaralandığını, bunlardan bazılarının da ağır yaralı olduğunu haber aldıklarını söyledi. Güneş, şunları kaydetti:

''Olay yeri inceleme ekiplerimiz, bomba imha ekiplerimiz, ilgili uzman ekiplerimiz olay yerinde incelemeye devam ediyorlar. Ayrıca, sivil savunma ekiplerimizi de burada kurtarma çalışmaları için hazır tutuyoruz. Olay çok yeni, olay konusunda kesin bir şey söylemek mümkün değil. İlgili uzman arkadaşlarımız olay yerinde inceleme yapmaya devam ediyorlar. Kısa bir süre sonra olayın ne şekilde meydana gelmiş olduğu konusunda malumatımız olacaktır.''

Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Güneş, ''Birazdan arkadaşlarımızla hastanedeki vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Şu anda daha fazla şey söylemek erken olur. İncelemelerin sonunda konu aydınlatılacaktır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz'' diye konuştu.