kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Başhekim: Hayati tehlikesi olan yok

Yeni Haber
Ulus'ta Anafartalar Çarşısı'ndaki patlamada yaralananlardan 11'inin Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altında olduğu bildirildi.

Hastane Başhekimi Ali Pekcan Demiröz, hastenede tedavi altında olanların yaralarının yüzeysal olduğunu belirterek, ''Hayati tehlikesi olan yaralı yok'' dedi.

Bu arada Hastaneye Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımıcısı Mehmet Ali Şahin ile Sağlık Bakanlığı Müsteşar Vekili Orhan Gümrükçüoğlu da gelerek, Demirözden yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Alınan bilgiye göre hastanedeki yaralıların isimleri şöyle: Mercan Keleşoğlu, Süleyman Çolakoğlu, Mithah Kopcak, Lokman Gül, Basri Topal, Recep Gedik, Aydın Tatlı, Suat Hayri Koyuncu, Tuna Emir, Sabri Kiraz, Baykal Gümüş.

NUMUNE HASTANESİ'NDEKİ YARALILAR

Ulus Anafartalar Çarşısı önündeki patlamanın ardından Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların kimlikleri belli oldu.

Numune Hastanesi'nde tedavi görenlerin isimleri şöyle:

Gökhan Kılınç, Oktay Topal, Mehmet Emin Şimşek, Hatice Şanlıer, Ekrem Özmen, Ayşe Kuyuk, Figen Hoşkal, Aydın Canbek, Halil İbrahim Kopça, Caner Kaplan, Hacı Karagöz, Güllü Çolakoğlu. Ayrıca, patlamada yaralanan 6 Pakistan vatandaşı da hastanede tedavi görüyor.

Pakistanlıların isimleri şunlar: Salman Dalhani, Tarık Zafer İkbal, Ali Ezad Abbas, Abdul Mozed Khan, Muhammed Korhan ve Zülfikar Lodin.

Öte yandan, Pakistanlı yetkililer, IDEF 2007 Fuarı için Ankara'ya geldiklerini söylerken, tedavi altındaki Pakistanlıların hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.