kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Cumhurbaşkanı Sezer saldırıyı lanetledi

ANKA
Yeni Haber
Cumhurbaşkanı Sezer, Ulus Anafartalar Çarşısı önünde meydana gelen patlamada ölenler ve yaralananlar olmasından büyük üzüntü duyduğu belirterek, "Masum insanları hedef alan bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri ve temsil ettikleri düşünceyi lanetliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Sezer'in, Ulus'taki saldırıyı lanetlediği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Sezer'in açıklaması şöyle:

"Ulus'ta akşam saatlerinde meydana gelen patlamada, 4 yurttaşımız ile 1 Pakistanlının yaşamını yitirmesinden, çok sayıda kişinin de yaralanmasından büyük üzüntü duydum.

Masum insanları hedef alan bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri ve temsil ettikleri düşünceyi lanetliyorum.

Ülkedeki huzur ortamını bozmaya çalışanlara, ulusumuzun dayanışması ve güvenlik güçlerimizin özverili çabalarıyla hiçbir zaman izin verilmeyecektir. Devletimiz, Ulusumuzla birlikte her türlü sorunun üstesinden gelecek güçtedir. Ulusumuzun bir daha böyle acılar yaşamaması en içten dileğimizdir. Saldırıda yaşamlarını yitirenlere Tanrı'dan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralananlara geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimi iletiyorum."