kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Xavier yolda
Galatasaray; son dönemde gerek yurt için, gerekse yurtdışından transferleriyle bu alanda en hareketli takım. Sarı-kırmızılı ekibin gelecek sezon için anlaştığı ünlü bir ismi ise ilk kez ŞAMPİYON açıklıyor. Galatasaray Başkanı Mehmet Cansun, Portekizli yıldız Abel Xavier ile transferi için el sıkıştı bile...
Tüm Metin

  Yıldırım gerçeği
Karakış bütün Türkiye'yi esir aldı ama F.Bahçe'ye dokunamadı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın inşaatı yoğun kar yağışına karşın bütün hızıyla devam ederken, başkan Aziz Yıldırım Cumartesi ve Pazar günleri toplam 15 saatini şantiyede geçirdi. İnşaatın her türlü elverişsiz şarta karşın Şubat ayının...
Tüm Metin

  Galatasaray Fener'i geçti
"Kar kardeşliği" havada kaldı. G.Saray ve F.Bahçe'nin aynı uçakla Antalya'ya seyahatinde ve öncesinde yaşanan dostluk görüntüleri Antalya'ya iner inmez yerini rekabete bıraktı. G.Saray kafilesi, kendilerinden 5 dakika önce yola çıkan F.Bahçe otobüsünü Kadriye mevkiinde sollayıverdi.
Tüm Metin

  Fener hazırolda
Fenerbahçe'de, teknik direktör Werner Lorant'ın gelişiyle birlikte, futbolcular yeni kurallarla tanışıp, bambaşka bir çalışma sistemi içine girdiler. Özellikle Antalya kampında sınırları tam olarak çizilen kurallar istisnasız işliyor, ödül ve cezai yaptırımlar sayesinde de futbolcuların tepesinde 'Demokles Kılıcı' gibi sallanıyor.
Tüm Metin

  Fatih Akyel harekatı
Genç futbolcunun F.Bahçe'de oynayabilmesi için FIFA'ya geçilen faks sonrasında Zürih'e gidecek olan Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici Sadettin Saran'ın yarın Türkiye'ye mutlu haberle dönmesi bekleniyor. Genç futbolcu ile ilgili tüm dosyaları, transfer mevzuatındaki gerekçelerle birlikte hazırlayan...
Tüm Metin

  Revivo'ya özel program
Uzun süren sakatlık döneminin ardından takımla çalışmalara başlayan F.Bahçe'nin İsrailli futbolcusu Haim Revivo, dün yapılan antrenmanda korkuttu. Antrenmanlara çıkmasına rağmen ağrıları süren yıldız futbolcu, dün yapılan sabah çalışmasında, sakatlığının bulunduğu sol dizinde yine ağrı hissetti.
Tüm Metin

  Galatasarayı işte böyle kazıkladım!
Belçika'da yayınlanan "La Derniere Heure" gazetesinde bugünkü Galatasaray yönetiminin hemen yalanlayacağı bir aldatılma olayı yer alıyordu. Mbo Mpenza, Excelsior'a gidişinde Galatasaray'a nasıl kazık attığını anlatıyordu bu öyküde: "İngiliz takımlarının iştah kabartan teklifleri vardı.
Tüm Metin

  Yumuşak Lucescu
G.Saray'ın gol silahı Arif, takım içindeki grup iddialarından, hakkındaki eleştirilere kadar her konuda merak edilenleri ŞAMPİYON'a anlattı: "Eleştirilere açığım. Futbolumu herkes eleştirebilir. Sokaktaki çocuklar bile... Asla kızmam. Hatta yararıma olacak eleştirileri değerlendiririm.
Tüm Metin

  Kocaeli maçı için son karar hocanın
Galatasaray yönetimi, 16. haftada yapılması gereken ama kötü hava ve saha koşulları nedeniyle 15 Ocak'a ertelenen Kocaelispor maçının nerede oynanacağı konusunda kararı teknik direktör Lucescu'ya bıraktı. Kocaelispor'un isteği üzerine maçın Antalya'da oynanması gündeme gelmişti.
Tüm Metin

  Her yerde Kral
Sahasında oynadığı 19 maçta 18 galibiyet alarak NBA'in en iyi takımı olan Sacramento Kings, Hidayet'in 13 sayı ve 9 ribaundla oynadığı Suns deplasmanında 118-112'lik skorla üst üste 6. maçını kazandı. 23 Aralık 2001'den beri sahası Arco Arena'da oynadığı 5 maçı da kazanan Kings'de...
Tüm Metin

  G.Saray tecrübesiyle
Voleybol Bayanlar A1 Ligi'nde 2. yarının ilk haftasında zirve mücadelesi veren G.Saray, yabancısız ve gençlerden kurulu bir kadro ile ligi götüren 75. Yıl'ı yenerken göz doldurmadı. G.Saray maç boşu vasatı aşamazken özellikle defanstaki hataları ile rakibine sayı verdi. Hücumda ise bireysel yetenekleri ile sonuca gitti.
Tüm Metin

  Prim 1.2 trilyon
Tam 48 yıl sonra Dünya Kupası'na gitme hakkını kazanan A Milli Takım'ın primi belli oldu: 1 trilyon 250 milyar lira. Bu para sadece Avusturya ile oynanan baraj maçları için verilecek ve toplam 35 futbolcu, 3 teknik adam, masör ve yöneticiler arasında bölüştürülecek.
Tüm Metin

  Yöneticiler iyi gün dostu
Beşiktaş Teknik Direktörü, 'dahi motivatör' Daum, Antalya kampında yaptığı basın toplantısında da inciler dizdi. Alman teknik adam, yönetime Myhre'nin sözleşmesinin uzatılması önerisini sunup sunmadığı sorusuna, "Yönetim demişken; hangi yöneticiden bahsediyorsunuz.
Tüm Metin

  Beşiktaş'ta, Baya krizi
Siyah-beyazlı futbolcular Baya'yı tezahüratlarla karşıladı. Ancak Baya'nın Afrika Kupası'nda mücadele edecek olan Tunus Milli Takımı'na gidip gitmeyeceği kesinlik kazanmadı. Tunuslu futbolcunun kesin durumunun bugün belli olması bekleniyor. Tunus Milli Takımı ise bugün toplanıyor.
Tüm Metin

  Kanuni Sinan Engin
Beşiktaş'ın 7 günlük Antalya kampı önceki akşam başlarken menajer Sinan Engin bir dizi kural koydu. "Üstümüzde 20 milyonluk bir camianın sorumluluğu var" diyen Engin'in kuralları şöyle: Futbolcular kampa izinsiz ziyaretçi kabul edemeyecek. Hiç kimse otel dışına kesinlikle çıkamayacak.
Tüm Metin

  Sümer: Parasızlığın gözü kör olsun
Trabzonspor Mali Genel Kurulu dün yapıldı. Kulübün gelecek yılki bütçesi 35 trilyon 410 milyar lira olarak ibra edildi. Kongrede kendisine yönelik eleştirileri yanıtlayan başkan Özkan Sümer, yabancı transferinde hata yaptıklarını kabul ederken "Evet, ciddi hatalar yaptık. Ama parasızlığın gözü kör olsun.
Tüm Metin

  İspanya'nın kralı Real
İspanya Ligi'nde ilk yarının son haftasında Real Madrid, Deportivo'yu kelimenin tam anlamıyla bayılttı: 3-1. Bernabeu Stadı'nda müthiş seyirci desteğini arkasına alan mor-beyazlılar haftaya lider giren rakiplerine sahayı dar ederken, tarihi farkı kaçırdılar.
Tüm Metin

  Toshack kovmadan Beşiktaş'a dönmem
Çok kârlı bir güne, çok kısa bir karşılaşmaya sığdırmak zorundaydım Nihat Kahveci'yi. Oysa son üç sezondur Beşiktaş maçlarını seyretmemin nedeniydi o. Uzun uzun konuşmak istediğim, bir gün Beşiktaş'tan vazgeçerse mutlaka Galatasaray'da oynamasını istediğim bir futbolcuydu o.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır