kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Küçük korsandan 11 Eylül dalışı
Florida'nın Tampa kentinde 15 yaşında bir genç, küçük bir uçakla 40 katlı Bank of America binasının 28'inci katına çarparak parçalandı. Aynı saatlerde Kaliforniya'nın Fullerton kentinde, Colorado'nun Boulder şehrinde ve Porto Riko'da da uçakların düştüğü haberi duyulunca tüm Amerika'da "yeni bir 11 Eylül" paniği başladı.
Tüm Metin

  Saddam gardını alıyor
Irak diktatörü Saddam Hüseyin de ABD'nin Irak harekatı için geri sayıma geçtiğini anlayınca silahlanmaya başladı. İngiliz Sunday Telegraph gazetesine göre, Saddam ABD'nin en büyük korkusunu gerçekleştirdi ve Tamara radar sistemlerinden satın aldı. Çek yapımı Tamaralar, adını tüm dünyaya 1999 Kosova Savaşı'nda duyurmuştu.
Tüm Metin

  Bir zamanlar kraldılar
ABD eski başkanı Bill Clinton'ın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 11 Eylül sonrası ülke medyası tarafından Ladin'i 8 yılda yakalayamamakla suçlanan Clinton, dün de İngiliz Times gazetesinin hedefi oldu. Gazeteye göre Clinton, Ladin'i 3 kez elinden kaçırdı. Başkan, ilk fırsatı 1996'da yakaladı.
Tüm Metin

  Dante, "tarihi" eseri ile tarihi yanılttı!
Dante'nin gerçek yaşamdan kaleme aldığı eserinde Kont Ugolino'nun ihanet suçundan çocuklarıyla hapse atıldığı, burada açlıktan çocuklarını yediğini anlatıyor. Kilisedeki 5 cesede ait kemikler ise gerçeğin böyle olmadığını gösteriyor. Profesör Francesco Mallegni, kemiklerin Ugolino ve oğullarına ait olduklarını belirtti...
Tüm Metin

  Dünyanın ömrü uzadı
Önceki araştırmalarda 7.5 milyar yıl sonra güneşin 'yakıtının' biteceğini saptayan bilim adamları, bunun dünyanın sonu olacağını açıklamışlardı. Ancak Sussex Üniversitesi uzmanlarına göre bu tahminlerde önemli bir ayrıntı atlandı: Yakıtı biten güneşin kütlesi azalacak dolayısıyla çekim gücü zayıflayacak.
Tüm Metin

  Uslu durun yumurcaklar
Çünkü ülkenin en ünlü aslanı olan film yıldızı Bongo'nun birbirinden şirin 4 yavrusu oldu. 3 Aralık'ta doğan sevimli yavrular Kanadalıların göz bebeği. Sayısız filmde oynayan babaları Bongo ne yazık ki onların doğmunu göremedi. 11 Ekim'de akciğer kanserinden ölen Bongo'nun bakıcıları onun adını yaşatmak için....
Tüm Metin

  Göbeğindeki yağları gizlice aldırmış!
New York Post gazetesinin haberine göre Kral Abdullah, dünyanın en iyi estetik cerrahlarında Amerikalı Dr. Harvey Abrams'ı özel bir uçakla Londra'daki evine getirtti. Operasyonun basına yansımasını istemediği için Londra'yı seçmişti. Yağ alma operasyonu buradaki bir hastanede yapıldı ve ünlü cerrah ülkesine döndü.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Ülkenin kuzeybatısındaki Monchengladbach'taki Dorint Oteli'ne baskın düzenleyen Alman polisi, Ladin'in El Kaide örgütü ile ilişkisi olmasından şüphelendiği bir kişiyi gözaltına aldı. Kimliği açıklanmayan şüphelinin 35-40 yaşlarında olduğu ve İtalyan isimli olduğu belirtildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır