kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Futbolda skandal
Son yıllarda müthiş bir endüstri haline gelen, her sezon yüzmilyonlarca doların döndüğü futbola banka skandalı karıştı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu eski Üyesi Nihat Saydan'ın, kulüplerin milyonlarca dolarlık mevduatını yönlendirme karşılığı Toprakbank'tan ...
Tüm Metin

  Kader günü
Doğalgazda fatura isyanı bugün Ankara'da yapılacak zirve toplantısında ele alınacak. Enerji Bakanı Zeki Çakan, BOTAŞ Genel Müdürü Gökhan Bildacı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen...
Tüm Metin

  Batık olmayan grup şirketine kredi suç değil
Devlet Bakanı Kemal Derviş'in "Bankaların bağlı bulundukları grubun şirketlerine kredi vermesi suç değil" sözleri, bankacılık çevrelerinde "Zekeriya Temizel döneminde yasalar zorlanarak normal bankacılık işlemleri bile suç gibi gösteriliyordu, şimdi işlemler yasal çizgilere doğru çekiliyor" şeklinde yorumlandı.
Tüm Metin

  'Önce cesedimi çiğnersiniz'
Senato çoğunluk lideri Tom Daschle ''1.35 trilyon dolarlık vergi indiriminin ekonomideki kötüleşmenin esas nedeni olduğu'' yolundaki eleştirilerine karşın, Bush, ''Onların, vergi artışlarının ekonominin canlanmasına katkıda bulunacağına anlayışına meydan okuyorum, benim cesedimin üzerinden bile vergilerinizi artıramazlar'' dedi.
Tüm Metin

  Arjantin'de 'sosyal' devalüasyon!
Arjantin'de Temsilciler Meclisi, Devlet Başkanı Eduardo Duhalde'ye ekonomiyi düzeltmesi için geniş yetkiler tanıyan acil ekonomi planını onayladı. Planın, Senato'dan geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Duhalde'ye yüzde 40'a varan devalüasyon hakkı, bankacılık reformu, fiyatların kontrolü, yerli sanayiyi koruyucu yetkiler tanınıyor.
Tüm Metin

  Libya Dinarı yüzde 51 devalüe edildi
Libya Merkez Bankası'nın açıklamasına göre, daha önce 1 dolar=0.64 dinar olan parite, 1 Ocak'tan geçerli olmak üzere 1 dolar=1.30 dinar olarak değiştirildi. Yeni devalüasyonun, resmi döviz kuru ile karaborsa arasındaki farkın kapatılması için dinarın değerinin devamlı düşürülmesi politikasının gereği olduğunu bildirildi.
Tüm Metin

  Pınar, AB'ye hindi döneri ihraç edecek
Yaşar Holding Gıda Grubu Başkan Yardımcısı İdil Yiğitbaşı, en büyük ihracat pazarlarının Ortadoğu ülkeleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Almanya olduğunu belirterek, "Bu ülkelerin yanı sıra ihracatta öncelikli rotamızı Avrupa ülkeleri olarak belirledik" dedi.
Tüm Metin

  Hedef, terörün finansmanı
Kuruluşun niteliği "kamu". Yani sizin, bizim için var. Savunduğu çıkar da "kamusal". Yani hepimizin ortak kazanımı için mücadele ediyor. Kullandığı kaynak yine "kamu". Yani bu toplumun parasını harcıyor. Peki eksik bıraktığı görev ne? "Kamuyu bilgilendirmek!" Kamu adına görev yapan, kamu değerlerini koruyan...
Tüm Metin

  İlanlardaki gizli tüyolara dikkat!
Piyangodan büyük ikramiye size çıktı ve otomobil almaya karar verdiniz. En yakın bayiye gidip bir model beğendiniz. Otomobil pırıl pırıldı ve lastikleri de sağlam görünüyordu. Ne yaparsınız, hemen alır mısınız? Eğer markete gidip 'domates alır gibi' rengine ve görünüşüne bakarak araç alıyorsanız vay halinize.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır