kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ayın sert etkileşimleri bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün parasal konular gündemde olabilir kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Akrepteki Ayın Kovadaki Merkür ve Neptünle gerilimli açısı işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabileceğinize dikkat çekiyor. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Kendinizi sınırlama eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün rutin işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışma ve yorgunluklarının bedeniniz üzerindeki etkilerini bertaraf etmek için gerekli önlemleri almaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Akrep burcunda bulunan Ay aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Ayın Marsla birleşmesi eğlenceli konuların ön planda olabileceğine işaret ederken toplum yaşamınıza her zamankinden daha fazla ilgi göstermeniz mümkün.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. Meslek yaşantınızda biraz zorlu bir zamanda bulunuyorsunuz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Eylül) Çevresel ilişkilerinizde iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilirsiniz. Dostlarınız ve komşularınız ihtiyacınız olan konularda destek görebilirsiniz. Ayın olumlu etkileri diplomatik ve artistik yeteneklerinizi arttırırken aşk konusunda şansınızı açıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün. Hisseli paralar ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor. Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz oldukça yüksek.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzda bulunan Ay girişimci yönünüzü güçlendirirken yapmak istediğiniz her iş için enerji sağlıyor. Fakat Ayın Merkür ve Neptünle sert açıları özellikle işbirlikleri konusunda alacağınız kararlar üzerinde daha detaylı düşünmeniz sizin için yararlı olacaktır.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ayın Akrep burcundaki konumu bilinçaltınızın oldukça aktif olacağını öngörüyor. Fakat Ayın sert açıları psikosomatik sorunların gün ışığına çıkmasına neden olabilir. Kendinizi dengelemek için diyetinize özen gösterin ve fiziksel egzersizlerinizi ihmal etmeyin.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ayın konumu çevresel ilişkilerinizle gelecek olumlu bağlantılrı gündme getiriyor. Fakat söylemleriniz ilişkileriniz ve grup çalışmalarınız üzerinde çok etkili olacağından sözlerinizi iyi seçmelisiniz. Aile çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Ayın burcunuzdaki Merkür ve Neptünle sert açısı maddi konularda aşırılıklara neden olabilir. Mesleki konularda bilinçli hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ayın desteğiyle yabancı ortamlarla olan iletişiminizin pek de rahat geçmeyeceği gözleniyor. Çünkü yöneticiniz Neptünün Ay'la yaptığı sert açı inandığınız konular üstünde tartışmalar yapabileceğinizi öngörüyor. Farklı kültürlere ilgi duyabileceğiniz görülüyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır