kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fener hazırolda

Uyku saatlerinden kamptaki odalara, idmanlardan kahvaltıya kadar herşey kontrol altında. Programlara uymayan futbolculara ceza, başarılı olanlara ise ödül verilecek
Fenerbahçe'de, teknik direktör Werner Lorant'ın gelişiyle birlikte, futbolcular yeni kurallarla tanışıp, bambaşka bir çalışma sistemi içine girdiler. Özellikle Antalya kampında sınırları tam olarak çizilen kurallar istisnasız işliyor, ödül ve cezai yaptırımlar sayesinde de futbolcuların tepesinde 'Demokles Kılıcı' gibi sallanıyor. F.Bahçeli futbolculara uygulanan yeni kurallar şöyle:

Uyku saatleri düzenlendi. Herkes gece saat 23.30'da yatakta oluyor, teknik kadro, odaları tek tek kontrol ediyor. Sabah saat 08.00'de ise tüm futbolcular hazır olarak kahvaltıda buluşuyor.

Rapajç, Andersson, Revivo gibi futbolcuların daha önceki dönemlerde kamplarda yaşadıkları tek kişilik oda saltanatı sona erdi. Artık tüm futbolcular çift kalıyor.

Antrenmanlarda çok sıkı bir disiplin uygulanıyor. Hafif sakatlıkları bulunan futbolcular kesinlikle boş bırakılmıyor, masör ya da doktor kontrolünde çalıştırılıyor.

Verilen programları aksatmak, uygulama konusunda saygısızlık yapmak da cezaya tabi. Bu yüzden tüm futbolcular, kurallara titizlikle uyuyor.

Programların en iyi şekilde işlemesi için, ödül de motivasyon unsuru olarak kullanılıyor. İyi çalışan ve istenilenleri eksiksiz yerine getiren futbolcuların maddi ve manevi yönden desteklenmesi sağlanıyor.

Lorant da kar kurbanı
İkinci yarıya Lorant kanunları ile hazırlanan F.Bahçeli futbolcular, sezon boyunca bu kurallara uyacak. Tüm kamplar ve deplasmanlarda da bu kuralların titizlikle uygulanacağı, kesinlikle taviz verilmeyeceği belirtildi. Dün İstanbul'a gelen Lorant havaalanında 5 saat beklemesine rağmen kar yağışı nedeniyle Antalya'ya uçamadı. Alman hoca geceyi İstanbul'da geçirdi.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır