kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Tarlabaşı'nın altına otopark
Beyoğlu Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bölgenin park ihtiyacını gidermek için dev bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Tarlabaşı Bulvarı'nın altına 8 metre uzunluğunda 3 bin araç kapasiteli dev bir otopark inşa etmek için kolları sıvayan Topbaş, "Türkiye'den Alarko ve yabancı 3 firmayla projeyle ilgili görüşmelerimiz sürüyor.
Tüm Metin

  Haliç kirlendiğiyle kaldı
Öztürk, "Şu ana kadar sekiz ihbar yapıldı ama hepsi de asılsız çıktı" dedi. Haliç yüzeyinden 2.5 ton akaryakıt toplandığını belirten Öztürk, "Numuneler incelenmek üzere İstanbul Üniversitesi'ne gönderildi. Ancak sonuçlar geldikten sonra harekete geçebiliriz" diye konuştu.
Tüm Metin

  Mağazaya daldı
Kaza sonrasında sıkıştıkları otomobilin içinden çıkarılan Doğru ile yanında bulunan 20 yaşındaki arkadaşı Murat Cömert hastanede tedavi altına alındı.
Tüm Metin

  Çakır: İstanbul en huzurlu mega kent
Kentin trafik, eğitim, sağlık ve çevre açısından sorunları bulunduğunu hatırlatan Çakır, "Bunların çözümü için de yoğun bir çaba sarfediyoruz" dedi ve ekledi: "Birlik içinde hareket ederek İstanbul'u, çağdaş değerleri yaşatan bir kent haline getireceğiz."
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Uzun süredir iş bulamayan Bayram, intihar etti. Bir süre önce askerliğini tamamlayarak İstanbul'a, ailesinin yanına dönen 23 yaşındaki Bayram Sade, iş bulamayınca bunalıma girdi. Uzun süredir iş aradığı belirtilen Sade, bugün Eyüp Mezarlığı'nda bir fularla kendini ağaca asarak yaşamına son verdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır