kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

72 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Dokunulmazlık zırhına sığınarak hükümete ve orduya hakaret yağdıran Ilıcak'ın vekilliği düştü ve tüm suç dosyaları açıldı. Fazilet Partisi'nin kapatılmasıyla ilgili Anayasa Mahkemesi gerekçeli kararının Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla Nazlı Ilıcak'ın milletvekilliği resmen sona erdi. Ilıcak için şimdi 2 yıl 8 ay süren milletvekilliği boyunca, dokunulmazlık zırhına güvenerek hükümet ve Türk Ordusu'na yaptığı hakaretlerin hesabını verme zamanı geldi. Ilıcak hakkında 12 tane suç dosyası oluştu. Bunlardan 11'i hükümete, biri de Türk Ordusu'na hakaretle ilgili. Türk Ceza Kanunu'nun 159'uncu maddesi bu suçların her biri için 6 yıla kadar hapis cezası öngörüyor. Böylece Nazlı Ilıcak için 12 davada istenen ceza toplamı 72 yıla ulaşıyor.
Tüm metin


SON DAKİKA'DA


Türkiye mahsur kaldı
Bolu'da kar yağışı nedeniyle 191 köy yolu ulaşıma kapandı. Prefabrik alanlar, 3 gün süren kar yağışı sonrasında karla kaplandı. Kartalkaya'da kar kalınlığı 2.75 metreye ulaştı. Abant ve Kartalkaya yolunda yoğun kar yağışı nedeniyle ağaçlar devrilirken, kar kalınlığı şehir merkezinde 30 santimetreyi aştı.
TÜRKİYE'DE

Futbolda skandal
Son yıllarda müthiş bir endüstri haline gelen, her sezon yüzmilyonlarca doların döndüğü futbola banka skandalı karıştı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu eski Üyesi Nihat Saydan'ın, kulüplerin milyonlarca dolarlık mevduatını yönlendirme karşılığı Toprakbank'tan ...
EKONOMİ'DE

Küçük korsandan 11 Eylül dalışı
Florida'nın Tampa kentinde 15 yaşında bir genç, küçük bir uçakla 40 katlı Bank of America binasının 28'inci katına çarparak parçalandı. Aynı saatlerde Kaliforniya'nın Fullerton kentinde, Colorado'nun Boulder şehrinde ve Porto Riko'da da uçakların düştüğü haberi duyulunca tüm Amerika'da "yeni bir 11 Eylül" paniği başladı.
DÜNYA'DA

Siyasiler erimeli
Dokuzuncu Süleyman Demirel'in yanı sıra birçok siyasetçi, bürokrat ve sanatçının da özel doktoru olan Prof. Osman Müftüoğlu, "Çoğu genç olmasına rağmen siyasetçilerimiz sağlıksız" dedi. 23 yıldır tıp dünyasının içinde olan Prof. Osman Müftüoğlu, siyasetçilerden orta yaşlıların sağlığına, yeni yüzyılda tıptaki...
POLİTİKA'DA

Xavier yolda
Galatasaray; son dönemde gerek yurt için, gerekse yurtdışından transferleriyle bu alanda en hareketli takım. Sarı-kırmızılı ekibin gelecek sezon için anlaştığı ünlü bir ismi ise ilk kez ŞAMPİYON açıklıyor. Galatasaray Başkanı Mehmet Cansun, Portekizli yıldız Abel Xavier ile transferi için el sıkıştı bile...
SPOR'DA

Makyaj hilesi
Hülya Avşar, Deniz Akkaya, Güzide Duran, Çağla Şikel... Onlar Türkiye'nin en güzel kadınları; aşkları, işleri ve gece hayatlarıyla olay konusu oluyor, yaşadıkları herşey günlerce konuşuluyor, tartışılıyor. Onlar vitrindekiler... Gazete sütunlarına ve televizyon ekranlarına hep en güzel görüntüleri yansıyor.
MAGAZİN'DE

Ne yiyeceğinizi bilin yatağa düşmeyin
İngiliz bilim adamları, 38 hastalığa doğal yiyeceklerle nasıl kafa tutacağınızın listesini çıkardı. Londra Üniversitesi uzmanlarının hazırladığı ve Daily Mail gazetesinde yayınlanan bu doğal savaş programında hangi hastalık için masanızdan hangi yiyeceği eksik etmemeniz gerektiğini öğreneceksiniz.
SAĞLIK'DA

Nobel'in tek Türk üyesi
Yaptığı buluşlarla dünya tıp otoritelerinin yakından tanıdığı bir bilim adamı olan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Üner Tan, 14'ü Nobel ödülü kazanmış bilim adamlarının arasında bulunduğu 'Dünya Yeni Buluşlar Vakfı'na üye olurken, Vakıf Konseyi'ne de seçildi.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,425,000 1,435,000
MARK 658,000 663,000
EURO 1,289,000 1,297,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır