kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Revivo'ya özel program

Takımla idmanlara başlayan İsrailli futbolcu, sakatlık yaşadığı sol dizindeki ağrıları tekrarlayınca teknik heyeti korkuttu. Sarı-lacivertli futbolcular da, ağırlaşan idmanlarda fire vermeye başladı
Uzun süren sakatlık döneminin ardından takımla çalışmalara başlayan F.Bahçe'nin İsrailli futbolcusu Haim Revivo, dün yapılan antrenmanda korkuttu. Antrenmanlara çıkmasına rağmen ağrıları süren yıldız futbolcu, dün yapılan sabah çalışmasında, sakatlığının bulunduğu sol dizinde yine ağrı hissetti. Çift kale maçta korku içinde olduğu gözlenen İsrailli oyuncuya buz tedavisi uygulanırken, bir süre özel programla idman yapacağı ve ağırlık çalışacağı bildirildi.

Ogün yürek hoplattı
Bu arada, ağır idman temposu ile takım yavaş yavaş fire vermeye başladı. Dünkü koşu çalışmasında zor anlar yaşayan Rüştü nefessiz kalırken bir süre dinlendi. Çift kale maçta Abdullah ile çarpışan Ogün de yürekleri hoplattı. Düz koşulara başlayan Oktay'a da fizyoterapistler gözetiminde özel program uygulanıyor. Sakatlıktan yeni çıkan Revivo ve Mert Meriç de hazır olma yolunda gidiyor.

Haydar PINARCI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır