kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Makyaj hilesi
Hulya Avşar, Deniz Akkaya, Güzide Duran, Çağla Şikel... Onlar Türkiye'nin en güzel kadınları; aşkları, işleri ve gece hayatlarıyla olay konusu oluyor, yaşadıkları herşey günlerce konuşuluyor, tartışılıyor. Onlar vitrindekiler... Gazete sütunlarına ve televizyon ekranlarına hep en güzel görüntüleri yansıyor.
Tüm Metin

  Yağmur ile Mustafa Sirmen aşkı doludizgin
Çocukların arkadaşlarını seçebilecek olgunlukta olduklarını söyleyen Sirmen, "Onların bence en büyük şansızlıkları Mustafa'nın benim oğlum olması, Yağmur'un da Türkiye'nin en büyük sanatçısı Türkan Şoray'ın kızı olmasıdır. Anne ve babaları nedeniyle ikisi de dikkat çekiyorlar" dedi.
Tüm Metin

  Ünlülerin kar keyfi
Yoğun iş tempolarından eğlenmeye fırsat bulamayan ünlüler, işlerinin durması nedeniyle sokaklara döküldüler. Keops'da sahne alan fakat işlerinin yoğunluğu nedeniyle bir türlü eğlenmeye vakit bulamayan Hande Yener yakın arkadaşı Elif Güvendik ile Akmerkez'in önünde saatlerce kartopu oynadı.
Tüm Metin

  Ödüllerin de efendisi
Harry Potter'la birlikte tarihin 'en iyi fantastik' filmi olmak için çekişen 'Yüzüklerin Efendisi' en iyi film ödülü de dahil olmak üzere tam üç ödül birden kazandı. Ülkemizde de kapalı gişe oynayan film, Oscar'ın da en güçlü adayları arasında gösteriliyor. 'Traninig Day- İlk Gün' filmindeki narkotik polis tiplemesiyle...
Tüm Metin

  Alkolik değil işkoliğim
'Aşkına Eşkıya' adlı dizide 10 bölüm oynadıktan sonra 8 bölümün ücretini alamadığı için yapımcı-yönetmen Erhan Baytimur'u mahkemeye verdiğini söyleyen güzel oyuncu "Üste çıkmak için bana bu iftirayı attılar. Alkol yüzünden işe gelemeyecek biri olsam atv'de yayınlanan 'Hayat Bağları'nda 22 bölüm rol alamazdım.
Tüm Metin

  Nicole Kidman Oscar'a koşuyor
24 Mart günü gerçekleştirilecek Oscar Ödül Töreni için bu salı gününden itibaren Amerikan Film Akademisi üyelerine filmlerle ilgili doküman yollanmaya başlanacak. 12 Şubat'ta adaylar belirlenecek. 24 Mart tarihinde ise kazananlar açıklanacak. Bir filmin Oscar'a aday olabilmesi için en az 40 dakika uzunluğunda..
Tüm Metin

  Huzurlarınızda yeni Rita Hayworth
Sinemaseverlerin Los Angeles Sırları ve Amerikan Güzeli ile keşfettiği seksi yıldız son olarak Dead End adlı bir korku filminde kameraların karşısına geçti. 28 yaşındaki Smith, uzun kızıl saçları ve muhteşem vücuduyla adeta Rita Hayworth'un modern versiyonu. Playboy'a verdiği pozlarla...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır