kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yumuşak Lucescu

G.Saray'ın deneyimli forveti Arif, "Terim yapısı itibarıyla çok sertti. Lucescu ise tam tersi; yumuşak. Ama bu, onun otoritesiz olduğunu göstermez" açıklamasını yaptı
G.Saray'ın gol silahı Arif, takım içindeki grup iddialarından, hakkındaki eleştirilere kadar her konuda merak edilenleri ŞAMPİYON'a anlattı:

"Eleştirilere açığım. Futbolumu herkes eleştirebilir. Sokaktaki çocuklar bile... Asla kızmam. Hatta yararıma olacak eleştirileri değerlendiririm. Ama şahsıma leke atılırsa kim olursa olsun 'Dur' derim. Ben bu kulübe yıllarca hizmet ettim. Kötü günlerimiz de oldu, iyi günlerimiz de. Ancak herhalde iyi günlerimiz daha çok.

"Gruplaşma saçmalık"
Bizim takım ne zaman iyi gitse, birileri çıkıp saçma sapan iddialar ortaya atıyor. Ne ben, ne Suat Ağabey, ne de Bülent Ağabey için bu gruplaşma lafları hoş değil. Takımda eski olduğumuz için bu olaylarda bizim isimlerimiz geçiyor. Bunlar çok yanlış. Bu takımda ne önce, ne de şimdi gruplaşma sözkonusu olamaz.

Ankaragücü maçında Murat Sözkesen'e bilerek pas atmadığım iddia edildi. Bunları yazan herhalde futboldan anlamıyor. Orada içimden kaleye vurmak geldi, vurdum. Gol olsa, bunlar yazılmayacaktı. Ayrıca ikinci yarı Murat'a oldukça iyi paslar da attım. Hiçbir futbolcu böyle bir cahillik yapmaz. Çünkü futbol takım oyunudur. Ve önemli olan takımın başarısıdır.

Fatih Terim'le çok büyük başarılara imza attık. Yapısı itibarıyla çok sert biriydi. Lucescu ise tam tersi; yumuşak. Ama bu onun otoritesiz olduğunu göstermez. O da gayet başarılı bir insan. Lucescu da Galatasaray'da çok güzel işler yapıyor, yapacak da.

"Başarının adresiyiz"
İkinci yarı daha dikkatli olacağız. Geçen sezondan ders aldık. Aynı hataları yapmayacağız. Bu sezon ya şampiyon olacağız, ya şampiyon olacağız. Ama Fenerbahçe ve Beşiktaş da bunu çok istediğinden ikinci yarı büyük mücadele olur. Sonuçta şampiyonluğu biz kazanırız.

Yeni transferler hakkında konuşmak erken. Ama Galatasaray'a gelip de başarısız olmak zordur. Birçok isimsiz futbolcu arkadaşımız bu formayla başarıdan başarıya koşup tarihe geçti. Önemli olan Galatasaray Kulübü'dür. Biz futbolcular gelip geçiciyiz. Bizim amacımız sadece Galatasaray tarihinde iyi bir yer almak. Bizim için en büyük mutluluk bu olur."

Yaşar YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır