kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Nikâh masasında Hakan Eratik'ten yeniden evlenme teklifi alan Yeşim Salkım'ın gelin çiçeğini prodüktörü Hakan Eren yakaladı.

Ömür boyu birlikteliğe 5'inci kez 'evet' dedi

Başak ÇOKAN MAGAZİN
18.04.2009
Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisiyle önceki gün evlendi. Çift, dizi çekimlerinin ardından balayına çıkacak..
Atv ekranlarında yayınlanan "Sessiz Gemiler" adlı dizinin setinde tanışan ardından ilişki yaşamaya başlayan Yeşim Salkım kendisinden 7 yaş küçük sevgilisi Hakan Eratik ile nikâh masasına oturdu. Basından gizli yapılan düğün törenine çiftin yakın aile dostlarından oluşan 100 kişilik bir davetli gurubu katıldı. Törende 6 adet nikâh şahidinin olması dikkat çekti. Yeşim Salkım'ın şahitliğini Zeynep Salkım (kardeşinin eşi), Kenan Kır (mali müşaviri) ve Erdinç Eratik (Hakan Eratik'in ağabeyi) yaparken, Hakan Eratik'in şahitleri ise; Serhat Salkım (Yeşim Salkım'ın kardeşi), Halide Eratik (yengesi) ve Gamze Eratik (yengesi) oldu.

BEBEK İSTİYOR
Hadımköy K9 Çiftliği'nin içinde yer alan Hara Restoran'da gerçekleşen düğün töreninde sade bir gelinlik giyen Yeşim Salkım'ı 18 yaşındaki kızı Gizem yalnız bırakmadı. Çift, balayını işlerinin yoğunluğu nedeniyle ileri bir tarihe ertelerken, Yeşim Salkım'ın yeniden anne olmak istediği iddia ediliyor. Çiftin önümüzdeki yıl bebek sahibi olmak için doktor kontrolüne gireceği öne sürülüyor.

İKİ AYRI GELİNLİK
Ünlü şarkıcı nikâh töreninde iki ayrı gelinlik giyerken, hasta olduğu için sahnede tek bir şarkı seslendirdi. İlk evliliğini Mustafa İmre'yle yapan Yeşim Salkım, daha sonra Hakan Uzan'la nikâh masasına oturmuş, iki yıl evli kalmıştı. Boşandıktan sonra Onur Air'in ortaklarından Arben İçli'yle birlikte olan Salkım, bu ilişkisini de eşinin ailesinin itirazına rağmen evlilikle sonuçlandırmıştı. Şarkıcı son olarak İlker İnanoğlu'yla evlenmiş, kısa süre sonra boşanmıştı.