kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Haber Turu

Güllüoğlu'nda bayram kuyruğu
1949'dan beri Karaköy'de faaliyet gösteren Karaköy Güllüoğlu Baklavaları, Amerika'da bile tanınıyor. Arife günü önünde uzun kuyruklar oluşan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, "Amerika ve Avustralya'dan bile sipariş alıyoruz. Bayram nedeniyle siparişleri karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz" diyor.

Sokak adına meclisten onay
Babası Saadettin Erbil'in adını yaşatmak için Yeniköy'de oturduğu sokağa isminin verilmesini isteyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in bu talebi kabul edildi. Geçtiğimiz günlerde toplanan Sarıyer Belediye Meclisi "Salkım Küfe Sokağı"nın adının "Saadettin Erbil Sokağı" olarak değiştirilmesini kararlaştırdı. Ancak tabelanın asılması için Büyükşehir Belediye Meclisi'nin de bu kararı onaylaması gerekiyor.

Gedik, 'meleklerin' bayramını kutladı
Maltepe Belediye Başkanı Sinan Gedik, 6 ay önce kurulan Maltepe Aile Danışma Merkezi'nin gönüllü çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı. Başkan Gedik, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen yaptıkları faaliyetlerle ilçe sakinlerinin gönlünde taht kuran ve "Maltepe'nin Melekleri" olarak tanınan gönüllülere çikolata dağıttı.

Yetimlere giyecek yardımı
Sultanbeyli Belediyesi "Yetimler Haftası" nedeniyle 300 yetim çocuğa kışlık elbise dağıttı. 600 öğrenciye de öğrenim bursu verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Yahya Karakaya, "Yardımlarımız, imkanlarımız ölçüsünde devam edecek" dedi.

Maaş alamayınca eylem yaptılar
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde memur ve sözleşmeli personel olarak çalışan 300 kişi maaş ve ikramiyelerini alamadıkları gerekçesiyle hastane yemekhanesinde sabaha kadar oturma eylemi yaptı. 15 Kasım'dan beri paralarını alamadıklarını söyleyen işçi ve memurlar, "Bayrama beş parasız giriyoruz" dediler.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır