kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Esnafın dediği oldu

Ümraniye'nin en işlek caddelerinden birinde kazı çalışması başlatan Büyükşehir satışları dibe vuran esnafın feryadı üzerine çalışmayı erteleyip yolu trafiğe açtı
Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü'nün ana arterlerde başlattığı örnek düzenleme çalışmaları kapsamında, Ümraniye'nin Alemdağ Caddesi kazıldı. Ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşayan bölge esnafı Ramazan Bayramı ve yılbaşı öncesinde başlatılan altyapı çalışmalarının satışları sıfıra düşürmesi üzerine ayaklandı.

TELLİOĞLU DEVREDE
İndirim kampanyalarıyla ekonominin canlandırılmaya çalışıldığı bir dönemde altyapı çalışması yüzünden mağdur olan Ümraniye esnafı feryatlarını duyurmak için Beyaz Masa'ya başvurdu. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi İletişim Danışmanı Cevdet Tellioğlu devreye girerek, esnafın sıkıntısını Başkan Ali Müfit Gürtuna'ya iletti. Gürtuna da şikayetleri dikkate alarak hemen Koordinasyon Kurulu'nu topladı. Sorunu enine boyuna tartışan Kurul esnafı haklı buldu ve çalışmaların Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesini kararlaştırdı.

Bu gelişmelerin ardından belediye ekipleri tekrar bölgeye gelerek yoldaki çukurları kapayıp caddeyi bayram öncesinde trafiğe açarak, esnafın biraz olsun rahatlamasını sağladı.

ŞENOL BAŞTAKAR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır