kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ercan D.

Kardeşini sobada yaktı küllerini çatıda sakladı

Yalçın BEL - Barış SÖZAL
10.03.2009
Kayıp olan Ercan D.'yi ağabeyi Ufuk D.'nin öldürüp sobada yaktığı ve küllerini çatıda sakladığı ortaya çıktı. Ufuk D.'nin kemik fotoğraflarını kızlarına gösterdiği öne sürüldü..
İstanbul Ataşehir'de dün tüyler ürpertici bir olay ortaya çıktı. İddiaya göre ağabeyi Ufuk D. (37) ile aynı apartmanda yaşayan 26 yaşındaki Ercan D., geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda ortadan kayboldu. Yakınları Ercan D.'nin kaybolduğunu belirterek polise başvurdu. Ancak ağabeyi ile sürekli tartıştıkları ileri sürülen Ercan D.'nin izi bir türlü bulunamadı.

KARISI İHBAR ETTİ
Eşiyle tartıştığı için ayrı yaşayan ve mahkeme kararıyla evinden uzaklaştırma cezası verilen Ufuk D., dün akşam evine girmek istedi. Ufuk D.'nin eşi Şenay D. polisi arayarak telefonda, "Kardeşi de 4 aydır kayıp. Bu öldürmüştür" dedi. Suçlamayı ihbar kabul eden polis inceleme başlattı. Apartmanı didik didik arayan polis, çatı katında korkunç manzara ile karşılaştı. Soba külü dolu bir çuvalın içinden insan kemikleri çıktı. Bunun üzerine Ufuk D. ve ve apartmanda yaşayan 6 kişi gözaltına alındı. Yapılan ilk incelemede, kemiklerin, kayıp olduğu bildirilen kardeşe ait olduğu ve cinayetin 4 ay önce işlendiği ortaya çıktı. Şenay D.'nin sorgusunda, kocasının iki kızına cep telefonuna kayıtlı yanmış kemik fotoğraflarını gösterdiği ve onları "Bunlar amcanızın kemikleri. Bana yanlış yapmayın" diye tehdit ettiğini söylediği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.