kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Samsung'dan yeni iş fırsatları

Giriş Saati : 06.03.2009 16:33
Güncelleme : 06.03.2009 17:05
Yeni Haber
Samsung Mobile Innovator ,Windows Mobile ve Java Geliştirici Programlarını Pazara Sunuyor. Samsung ayrıca Samsung Application Store- Uygulama Mağazası ile de Yeni İş Fırsatları Yaratıyor. ..
Samsung, cep telefonu geliştirme programı Samsung Mobile Innovator'ın (Samsung Mobil Yenilikçi) Şubat 2009'da Java ve Windows Mobile platformlarını desteklemeye başladığını duyurdu. Bu iki yeni programın lansmanı Ekim 2008'de lanse edilen Samsung Mobile Innovator'ın Symbian S60 desteklediğini duyurmasının ardından geldi ve bu programlar aynı zamanda da Samsung'un sürekli yeni platformlar yaratma konusundaki vizyonunun bir parçası olma özelliğini taşıyorlar.

Samsung Mobile Innovator'un Java ve Windows Mobile İşletim Sistemleri'ne yönelik programları pazara sunması ile geliştirdikleri ürünleri Samsung cihazlarında kullanılan cep telefonu geliştiricileri için de yeni fırsatlar doğacak. Samsung Mobile Innovator dünya çapındaki hedef kitleye yönelik olarak cep telefonu geliştiricilerinin uygulama ve hizmetler tasarlamaları için önemli bir fırsat sunuyor.

Samsung Çince geliştirici forumu aracılığıyla başka mobil platformlar için de desteğini sunacak. Çince forumu bu yıl Mart ayında faaliyete girecek. Windows Mobile ve Java platformları dışında, bu forum aracılığıyla Samsung Mobile Innovator, Samsung cihazlarında yenilikçiliği teşvik eden gerçek anlamda global bir araç haline getirecek.

Samsung bugün ayrıca, Samsung Application Store ile geliştiricilere uygulamalarını dağıtmalarında yardımcı olacağını da duyurdu. Ocak 2009'daki beta sürümünün pazara sunulması ile, Samsung Application Store cep telefonu geliştiricilerine hizmet edecek. Symbian S60 ve Windows Mobile geliştiricleri bu hizmetten ilk yararlanacak olanlar olacak.

Samsung Mobile Innovator'ın Global Pazarlama Müdürü Phil Northam konuyla ilgili olarak, "Samsung Mobile Innovator'da Windows Mobile ve Java desteğinin sunulması mobil uygulamaları geliştirenlere yeni fırsatlar sunmak ve onlarla çalışmak konusundaki kararlığımızın bir göstergesidir. Günümüzde mevcut olan birçok açık platform yer almaktadır. Böyle bir ortamda mobil cihazları farklılaştıran ve mümkün olan en çok sayıda cep telefonunda ürünlerini kullanmak için farklı teknolojilerden yararlanmak isteyen geliştiricilere yönelik çapraz-platform desteğinin önemi de önemli ölçüde artmıştır" dedi.