kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Zanlı C.G.’nin sevgilisi için bir doğum günü partisi vermeye hazırlandığı ortaya çıktı. Münevver yaşasaydı, 7 Mart’a 19 yaşına basacaktı.

Kayıp sevgili ülkeyi terk etmiş olabilir

06.03.2009
Katledilen Münevver'in sevgilisi C.G. ünlü bir işadamının oğlu... Polis, şüpheli olarak 11yıl yurtdışında yaşayan ve Fransız vatandaşı da olan C.G.'yi arıyor..
İstanbul'da bıçaklanarak öldürüldükten sonra kesik başı ve vücudu Etiler'de bir çöp konteynırına atılan gitar kutusunda bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak şüpheler, 17 yaşındaki lise ikinci sınıf öğrencisi sevgilisi C.G.'de yoğunlaşıyor. Münevver'in arkadaşları ikilinin sık sık Etiler'deki Raja Bar'a gittiğini, C.G.'nin 7 Şubat günü yaşasaydı 19 yaşına basacak olan sevgilisi için burada doğum günü partisi vermeye hazırlandığını belirterek, "Münevver ile C.G. parti hazırlıklarını yapmak için cesedin bulunduğu konteynırın bir sokak ilerisinde olan Raja Bar'a gitti. Ama bir daha haber alamadık" dedi.

EVDEKİ KAN KIZA AİT ÇIKTI
Polis, kızın son görüştüğü kişi olduğu anlaşılan C.G.'nin Bahçeşehir'deki ailesiyle birlikte yaşadığı evine baskın düzenledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri evde kan izi aradı. Evde temizlik yapıldığını, kan izlerinin suyla yıkandığını tespit eden polis, buna rağmen zeminde, halıda ve yorganda kan damlaları olduğunu belirledi. Kriminal Polis Laboratuvarı'na götürülen kan örneklerinin Münevver Karabulut'a ait olduğu anlaşıldı. Evde ayrıca bir kanlı gömlek ile bir testere de bulundu. Bu gelişmeler üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri, baba A. ile anne A.'nın da aralarında bulunduğu 5'i kadın 17 kişiyi gözaltına aldı. Halen gözaltında tutulan anne-babanın cinayetle ilgili bilgilerinin olmadığını, oğullarının nerede bulunduğunu bilmediklerini söylediği öğrenildi. Öte yandan Münevver Karabulut'un öldürülmeden önce boynunun kırıldığı ve daha sonra gitar kılıfına sığmadığı için kafasının kesildiği ortaya çıktı.

ŞİRKET ARABASIYLA MI TAŞINDI?
Polis her yerde aradığı C.G.'nin Fransız vatandaşı olması nedeniyle yurtdışına kaçma ihtimaline karşı Interpol'le de bağlantıya geçti. Cesedi konteynırın yanına getiren Citroen C- marka otomobilin ise baba A.'nın şirketine ait olduğu ileri sürüldü. Cesedin atıldığı sokağın üzerinde ve sokak girişlerindeki bütün MOBESE kameralarını incelemeye alan polis, otomobilin plakasını ve rengini tespit etmeye çalışıyor.

'BAŞKA SEVGİLİSİ DE VARDI'
Rusya'da okuyan bir ağabeyi ile 2 kız kardeşi bulunan C.G.'nin Münevver Karabulut ile bir yıl önce arkadaş ortamında tanıştığı ve evlenmek istediği ileri sürüldü. İddiaya göre sevgililer, evlilik kararı aldı. Hatta C.G., Münevver'i annesi ve yakınlarıyla tanıştırarak onay aldı. Çift, kendi aralarında nişan da yaptı. İkilinin birbirini çok sevdiğini belirten arkadaşları, C.G.'nin Münevver'i aşırı kıskandığını, bu yüzden facebook adlı paylaşım sitesindeki sayfasını kapattırdığını ileri sürdü. Öte yandan bazı arkadaşları, bir kız arkadaşı daha bulunduğu öne sürülen C.G. için "Bu suçu işlemişse ailesi onu yurtdışına kaçırmıştır. Arkası çok kuvvetli" dedi.

Mustafa KAYA - Serdar CANIPEK - Pervin METİN - Erhan DOĞAN / SABAH
Haberin fotoğrafları