kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ankara'da 3 ceset bulundu

AA
Giriş Saati : 06.03.2009 15:24
Güncelleme : 06.03.2009 15:54
Yeni Haber
Başkent'te Kuzey Çevreyolu otobanında başına kurşun sıkılarak öldürülmüş iki kadın ve bir çocuğa ait üç ceset bulundu. ..
Alınan bilgiye göre, Kuzey Çevre Yolu Batıkent sapağında, iki kadın ve bir erkek çocuğun cesedini gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdiler. Olay yerine giden Jandarma ekiplerince çevrede güvenlik önlemi alınarak araştırma başlatıldı.

Üzerlerinden kimliklerini gösteren herhangi bir belge çıkmayan bu kişilerin, ilk belirlemelere göre başlarına ateş edilerek öldürüldüğü kaydedildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Başkentte bulunan iki kadın ve bir erkek cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olay yerine gelen Jandarma Kriminal ekipleri özel kıyafetlerle inceleme yaparak delil topladı. Öldürülen kişilere ait kan lekelerinin yol kenarında da olduğu gözlendi. Olay yerinde üç boş mermi kovanı bulunduğu ifade edildi.

Yetkililer, iki kadın ve bir erkek çocuğun olay yerine araçla getirilerek, burada öldürülmüş olabileceğini kaydettiler. Ankara Çevre Yolu'nun Batıkent sapağında cesedi bulunan üç kişinin, ilk belirlemelere göre başlarına ateş edilerek öldürüldüğü ifade edildi.

Öte yandan, Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı, bazı vatandaşlar araçlarını yol kenarına park ederek ekiplerin çalışmalarını izledi. Bu sırada Jandarma tarafından araçların yol kenarından çekilmesi yönünde sık sık uyarı anonsu yapıldı.

Cesetler, Jandarma Kriminal ekiplerinin olay yeri incelemesinin tamamlamasının ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.