kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Neler olacak?

20.02.2009
Manda yılı Çin astrolojisine göre burcunuzu nasıl etkileyecek? Çin astrolojisindeki burcunuzu www.fengshui-tr.com sitesinden öğrenebilirsiniz.
Fare: Zor bir yıl. Geçen yılki şansınıza güvenmeyin. Sabırlı olun, tartışmaya girmeyin. Aşk hayatınız inişli çıkışlı. Sağlığınıza dikkat.
Manda: İnişli, çıkışlı bir yıl. İş hayatında yavaş ilerleme olsa bile arkanızda hep bir destek hissedeceksiniz. Sinirleriniz ve tansiyon dengeniz hassas.
Kaplan: Çalkantılı bir yıl. Hukuki problemler olabilir. Para kayıplarına ve güvenilmeyen kişilere karşı işinize eğilin, harcamaları azaltın.
Tavşan: Kolay bir yıl değil. Para hızlı gelip kolay gidecek. Kariyer gelişimine dikkat. Mücadele gerekiyor.
Ejderha: Muhteşem bir yıl. Zenginlik ve başarı sizinle. İşte hareketlilik, büyük atılımlar, kârlı yatırımlar.
Yılan: Mükemmel bir yıl. Bereket ve başarı grafiğiniz yükseliyor. Eli açık olun, paylaşın. Vermezseniz şişmanlayabilirsiniz.
At: Nihayet iyi bir yıl. Romantik ve mutlu anlar sizi bekliyor. Aşk ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek için yıldönümü...
Keçi: Zor bir yıl. Rekabet ortamında kıskançlıklar, dedikodular... Rahatlayabilmek için şarkı söyleyin, dans edin, spor yapın...
Maymun: Geçen yıldan daha iyi bir yıl. Ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz. Kariyerde yükselme fırsatı... Zenginlik şansı...
Horoz: Sağlık enerjiniz düşük ama manda sizin dostunuz... İşte yeni fırsatlar var. Dinlenmeye önem verin. Uzun yolculuklarda kaza riski...
Köpek: Hayatınızda yenilikler yapmanın tam zamanı. Terfi veya yeni iş teklifi gelebilir. Evinizi taşıyabilirsiniz. Aşk hayatınız iyi.
Domuz: Yeni atılımlar, başlangıçlar için olumlu, ama temkinli olun. Terfi ve saygınlık şansı...