kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Eğitim Bir-Sen'den eğitim atağı

Giriş Saati : 02.02.2009 10:32
Güncelleme : 02.02.2009 22:48
Yeni Haber
Eğitim Bir-Sen Nazilli Temsilciliği tarafından Aydın Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlikte sendikanın yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı proje ve çalışmalar kamuoyuna duyuruldu. Etkinliğe Eğitim Bir-Sen Aydın Şube Teşkilatlanma Sekreteri Nadir Coşkun, Memur-Sen Nazilli Temsilcisi Hasan Gürbüz ve Eğitim Bir-Sen Nazilli Şube Başkanı Zekeriya Arak ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Eğitim Bir-Sen Nazilli Temsilcisi Zekeriya Arak, ilkelerinin güçlüyü haklı değil, haklıyı güçlü kılmak olduğunu ifade ederek "Sendikamızın ilkeleri doğrultusunda birleştirici ve bütünleştirici olmak ve sendikamızı daha ileriye götürebilmek amacıyla bayrağı devraldık. Biz, daha katılımcı bir yönetim anlayışı sergileyip tüm üyelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde kucaklayacağız. Bütün üyelerimiz bizim için değerlidir ve o değerlilik duygusunu yapacağımız işlerle göstereceğiz" diye konuştu.

Nazilli'deki Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı temsilcilikleri aynı çatı altında toplayarak, güçlü, etkili ve yetkili sendika olma yolunda ilk adımı attıklarına değinen Arak, şöyle konuştu: "Hedefimiz; Eğitim Bir-Sen'i Nazilli'de eğitim, öğretim ve bilim hizmet kolunun en büyük sendikası yapmaktır. Kamu görevlilerinin sendikal örgütlenme hakkının kazanmasının tartışılmaz öncüsü olan kurucumuz Mehmet Akif İnan'ın çizgisinden sapmadan toplu sözleşmeli ve grevli kamu çalışanları hakları için yolumuza devam edeceğiz. Sendikamızın ülkemizde ve Nazilli'de kurulup teşkilatlanmasında ve bu duruma getirilmesinde emeği geçen bütün sendika yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. Yeni Nazilli Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulu ve ekibimiz olarak Nazilli'nin eğitimi ve yönetimine, çalışma ve projelerimizle önemli katkılarda bulunacağız"

(İHA)