kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

23.01.2009
Brooklyn'in iddiası New York pizzası
Gerçek New York pizzası sloganı ile yola çıkan Brooklyn Pizza, Gayrettepe'de açıldı. Pizza şefliğini Osman Son'un üstlendiği Brooklyn Pizza alışılagelmişin dışındaki hamuru ve mayalama tekniği ile hayli iddialı. Çapı 45 cm.'yi bulan dev boyutlu ve diyet pizzalar da sunan restoranda bagel, tarçınlı çörek gibi Amerikan klasiği yiyecekler de mevcut. Özel partilere de ev sahipliği yapan Brooklyn Pizza catering hizmeti de veriyor. Brooklyn Pizza'nın yakında hizmete girecek web sitelerine www.brklynpizza.com ve www.brooklynpizza.tr.com adreslerinden ulaşılabilecek.

Kahve zincirlerine Costa da eklendi
Dünyadaki lider kahve zincirlerinden biri olan Costa, Türkiye'deki ilk mağazasını Palladium alışveriş merkezinde açtı. Whitbread PLC'nin Ortadoğu'nun perakende gruplarından Americana'nın Türkiye'deki iştiraki olan International Food Company (IFC) ile bir franchise sözleşmesi imzalayarak açtığı mağaza ile zamanla pazarda lider duruma geleceklerini belirten IFC Genel Müdürü Kılıç Arslantürk, yeni mağazalar açarak büyüyeceklerini söyledi.

SunExpress, teknik hizmeti THY'den alacak

Türk Hava Yolları (THY) Teknik, SunExpress'e teknik hizmet verecek. THY'den yapılan açıklamaya göre, SunExpress, THY Teknik ile B737-800 iniş takımı revizyon ve yedek parça destek anlaşması imzaladı. Buna göre, iniş takımı revizyonları THY Teknik'in İstanbul'daki tesislerinde gerçekleştirilecek.

Harvey Nichols giyimde % 75 indirime girdi
Kanyon'da açıldığı günden itibaren üst gelir grubuna hitap eden markaları ile ses getiren Harvey Nichols, açıldığı günden bu yana ilk kez yüzde 75 oranında indirime girerek müşterisini de şaşırttı. Giyim reyonunda başlatılan indirimle 3 bin TL'lik bir gece elbisesi 750 TL'ye satışa sunuldu.