kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Okulda eşini öldürdü

Murat KARAMAN - SABAH
23.01.2009
Karne gününde oğlunu okuldan alan Firdevs Duran, kendisini bıçakla kovalayan ayrı yaşadığı eşi tarafından okul tuvaletinde boğazı kesilerek öldürüldü..
Adana'da fabrika işçisi Bekir Duran (28) 9 yıllık eşi, 1 çocuk annesi Firdevs Duran'dan (24) istemediği kişilerle görüştüğü gerekçesiyle 3 ay önce ayrıldı. Firdevs Duran ağabeyinin evine gitti, kısa süre sonra da annesi ile yaşamaya başladı. 2'nci sınıfa giden oğlu Mert'i (8) ve karnesini almak için dün 12.30 sıralarında Bahçeşehir İlköğretim Okulu'na giden Firdevs Duran, kendisini okula getiren otomobilden indiği sırada Bekir Duran'la karşılaştı. Duran üzerinde taşıdığı bıçağı çekince, kadın okula doğru kaçtı. Velilerin şaşkın bakışları arasında okul binasına giren Firdevs Duran kendini kızlar tuvaletine attı. Ancak Bekir Duran tuvalete girerek elindeki bıçakla eşinin boğazını kesti. Bekir Duran kaçarken boğazından iki bıçak darbesi alan kadının öldüğü anlaşıldı. Korkunç olaya tanık olan öğrenciler gözyaşlarına boğulurken, dersteki öğrenciler ise sınıflarından bir süre çıkarılmadı. Olayı öğrenen öğrenci velileri okula akın etti. Veliler okulun bahçesinde çocuklarının karnelerini alıp gelmelerini bekledi. Yaklaşık 1 saat sonra öğretmenler öğrencilere karne dağıttı. Olayın şokunu yaşayan öğrenciler velilerine sarılıp gözyaşı döktü. Bazı velilerin de ağladığı görüldü.

GETİREN KİŞİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ
Eşini otomobille okula getirdiği öne sürülen kişiyi öldürmek için peşine düştüğü belirlenen Bekir Duran kısa sürede yakalandı. Zanlı, "Beni aldattı, öldürdüm. Namusumu kirletti. Pişmanım" dedi. Bekir Duran'ın olayda kullandığı bıçak okulun arkasında bir bahçede bulundu. Olaydan haberi olmayan Mert, Koruma Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Haberin fotoğrafları