kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Hadise'ye babasının köyünden tam destek

Giriş Saati : 16.01.2009 12:28
Güncelleme : 16.01.2009 22:55
Yeni Haber
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Hadise'nin Sivas'ın Yıldızeli ilçesindeki babasının köyünde yaşayan vatandaşlar, genç sanatçının başarılı olacağına inanıyor.

Avrupa Yayın Birliğince (EBU) düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda ''Düm Tek Tek'' adlı parçayla Türkiye'yi temsil edecek Hadise Açıkgöz'ün babası Hasan Açıkgöz'ün memleketi olan Yıldızeli ilçesine bağlı Fındıcak köyünde, Hadise'nin ülkeyi temsil edecek olmasının sevinci yaşanıyor.

İlçeye 27 kilometre uzaklıktaki köyde yaşayan vatandaşlar, genç şarkıcının Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine ve başarılı olacağına inanıyor. Fındıcak köyü muhtarı Mahsun Kılıç, köye en son çocukken gelen Hadise'yi televizyondan tanıdığını söyledi. Hadise'nin köyde yakınları olduğunu ancak yaz aylarında geldiklerini ifade eden Kılıç, ''Kışın genellikle köyümüzde fazla kimse kalmıyor. Hadise'nin babası ve amcası yaz tatillerinde köye geliyor'' dedi.

Hadise'nin Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olmasından dolayı sevinçli ve gururlu olduklarını bildiren Kılıç, ''Onu destekliyoruz. Şarkıyı televizyondan birçok kez dinledim ve beğendim. Başarılı olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Köylülerden Mehmet Yılmaz ise Hadise'nin babasını yakından tanıdığını belirterek, ''Köylümüz olduğu için Hadise ile gurur duyuyoruz. Memleketimizi temsil edecek. Onun için gururluyuz. İnşallah başarılı olur. Şarkısı çok güzel. Başarılı olacağından eminiz'' dedi.

Şahinur Kılıç da Hadise'nin başarılı olacağına inandığını belirterek, ''Hadise'yi tanıyoruz, köyümüzün kızı. Belçika'da doğdu, büyüdü. Gurur duyuyoruz. Derece alacağına inanıyoruz ve onu destekliyoruz'' diye konuştu. Taliha Kılıç ise Hadise'yi küçüklüğünden tanıdığını belirterek, ''Kazanmasını çok istiyoruz. Köyümüzün kızı ve Türkiye'yi temsil edecek'' dedi.

Hadise'nin annesinin memleketi olan Yıldızeli ilçesine bağlı Yavu beldesinde yaşayan akrabası Kübra Canol da Türkiye'yi temsil edecek olmasına sevindiklerini belirterek, ''İnşallah kazanır. Onu devamlı takip ediyoruz ve beğeniyoruz. Şarkıyı da çok iyi bulduk. İnşallah derece alır'' diye konuştu.

(İHA)