kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
A. S. ifadesiyle jandarmayı şaşırttı. Cezmi D. ve ev sahibi M.O. yakalandı.

'Kaçırılmadım isteyerek kaçtım'

Ercan DEMİRCİ SABAH
16.01.2009
Ağabeyinin kaçırdığı kıza karşılık berdel olarak kaçırıldığı öne sürülen 16 yaşındaki atlet bulundu. Kız 'İsteyerek kaçtım' dedi..
Van'da, ağabeyinin 15 gün önce kaçırdığı kıza karşılık, diğer aile tarafından 1 hafta önce berdel olarak kaçırıldığı iddia edilen Çelebibağ Beldesi Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcusu 16 yaşındaki A. S. bulundu. A. S.'yi kaçırdığı iddia edilen Cezmi D. ve arkadaşlarının izini süren Bostaniçi Jandarma Karakolu ekipleri iki gün önce beldedeki 8 evde arama yaparak 13 kişinin ifadesini aldı. Kızın izine rastlanamadı. Ekipler, küçük kızın merkeze 20 km. mesafede Köşebaşı köyündeki K.T.'nin evinde olduğu bilgisine ulaştı. Önceki gün bu eve gelen jandarma, şahıslar kısa süre önce evden ayrıldığı için yine sonuca ulaşamadı. İstihbarat çalışmasını sürdüren jandarma ekipleri, kızın bu kez aynı köydeki M.O.'nun evinde olduğunu öğrendi. Yeniden köye giden ekipler evi bastı. Ev sahibi M.O. direnmeden Ayten S. ve kızı kaçırdığı belirtilen Cezmi D.'yi teslim etti.

'BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ'
Jandarma, Ayten S. ile Cezmi D.'nin yanı sıra ağabeyi T.D. ve ev sahibi M. O.'yu da gözaltına aldı. Ancak babasının zorla kaçırıldığını öne sürdüğü Ayten S. bu iddiayı yalanlayarak, "Beni hiç kimse zorla kaçırmadı. Biz birbirimizi seviyoruz. Birlikte kaçmaya karar verdik. Ben kimliğimi unuttuğum ve yaşım küçük olduğu için gizlendik. Her şey isteyerek oldu" dedi. Cezmi D. de aynı yönde ifade verdi. Zanlılar dün öğle saatlerinde adliyeye çıkarıldı.
Haberin fotoğrafları