kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

DSP'de Ankara adayları netleşiyor

Giriş Saati : 15.01.2009 14:03
Güncelleme : 15.01.2009 19:43
Yeni Haber
DSP'nin Ankara'nın bazı ilçelerinde göstereceği adaylar netleşti. DSP Ankara İl Başkanı Durak Karabulut, DSP 10 ilçe ve 2 beldede yarışacak adaylarını açıkladı.

Yerel seçimlere iddialı hazırlanan DSP'de, Ankara adayları netleşmeye başladı. Daha önce Mamak'ta Üstün Balamir, Etimesgut'ta Türkan Özdemir, Haymana'da Şevket Kağıt, Çubuk'ta Haluk Aras, Kızılcahamam'da Rasim Akkaya ve Polatlı'da da Şaamettin Emektar ile yerel seçimlerde yarışacaklarını bildiren DSP'de, DSP Ankara İl Başkanı Durak Karabulut, 10 ilçe ve 2 beldede gösterilecek adayları da açıkladı.

Adaylarla ilgili bir açıklama yapan Karabulut, adayları belirlerken kamuoyunun beklentilerini dikkate aldıklarını söyledi. Adayların hepsinin birbirinden değerli olduğunu ifade eden Karabulut, "Eminim ki halka hizmeti hakka hizmet olarak gören, halkımızın menfaati ve çıkarı söz konusu olduğunda her türlü fedakârlığı yapan Demokratik Sol Parti bu yerel seçimlerde halkımızın desteğini alarak Türkiye'de olduğu gibi Ankara'da da ciddi bir başarı elde edecektir. Bundan şüphemiz yoktur, halkımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yakın bir zamanda Ankara adaylarımızın tamamı açıklandığında Genel Başkanımız Zeki Sezer'in de katılacağı geniş bir salon toplantısıyla adaylarımızı bir bir kamuoyuna tanıtacağız. Adaylarımız Ülkemize, partimize, Ankaralılara hayırlı olsun" dedi.

DSP'NİN 10 İLÇE VE 2 BELDE ADAYLARI


DSP'nin 10 ilçe ve iki belde adayları şöyle :

Keçiören : Metin Ünal, Altındağ: Ziya Çakır, Sincan: Bayram Erdem, Gölbaşı: İbrahim Demir, Beypazarı: Mehmet Özdoğan, Nallıhan: Mehmet Bağcı, Pursaklar: Yasin Özer, Kazan: Gültaze Özcan, Çamlıdere: Ahmet Sağlık, Ayaş: Erol Demiroğlu, Güdül-Sorgun Beldesi: Ahmet Aral, Çamilıdere-Peçenek: İhsan Bayram Atasoy.

(ANKA)