kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Nevşehir'de feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Giriş Saati : 06.01.2009 13:20
Güncelleme : 06.01.2009 20:00
Yeni Haber
Nevşehir'de polis memurunun kullandığı sivil otomobilin devrilmesi sonucu, sürücü ile araçta bulunan 3 polis meslek yüksekokulu öğrencisinden 1'i öldü, 2 öğrenci ve polis memurunun kızı yaralandı.

Aksaray'dan Nevşehir yönüne giden Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'nda görevli polis memuru Murat Hamleci'nin kullandığı 50 DY 318 plakalı otomobil, Nevşehir'in Acıgöl ilçesi çıkışında devrildi.

Murat Hamleci (24) ile aynı okulda öğrenci olan Halil Sezer (23), kaza yerinde öldü. Öğrenciler Abdullah Çağrı ve Erman Akın ile polis memuru Murat Hamleci'nin 3 yaşındaki kızı Elif Hamleci yaralandı. Yaralılar, Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

EMNİYET MÜDÜRÜ GURULKAN VE AKSARAY POLİS MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ UĞUR, KAZA YAPAN OTOMOBİLİ İNCELEDİ

Nevşehir Emniyet Müdürü Ömer Gurulkan ile Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Naci Uğur, 1 polis memuru ve 1 polis meslek yüksekokulu öğrencisinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kazada devrilen otomobilde inceleme yaptı.

Aksaray'dan Nevşehir yönüne giderken Nevşehir'in Acıgöl ilçesi çıkışında devrilen, Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'nda görevli polis memuru Murat Hamleci'nin kullandığı 50 DY 318 plakalı özel otomobil, Acıgöl Emniyet Müdürlüğü binası önüne kaldırıldı.

Uğur ve Gurulkan, araçta inceleme yaparak ekiplerden bilgi aldı. Emniyet Müdürü Gurulkan, kazada ölen polis memurunun Nevşehirli, ölen öğrencinin Aksaraylı olduğunu belirterek, polis memuru için yarın tören düzenleyeceklerini söyledi. Öğrenci Halil Sezer için de Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'nda yarın tören yapılacağı belirtildi. Cenazelerin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Kazanın ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan 3 yaralının ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildiği bildirildi. Polis memuru Murat Hamleci'nin kullandığı 50 DY 318 plakalı otomobil Acıgöl ilçesi çıkışında devrilmişti. Murat Hamleci (24) ile aynı okulda öğrenci olan Halil Sezer (23) kaza yerinde ölmüş, öğrenciler Abdullah Çağrı ve Erman Akın ile polis memuru Murat Hamleci'nin 3 yaşındaki kızı Elif Hamleci yaralanmıştı.

(AA)