kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Kalbimi aldın daima sahibi olacaksın"

Rıdvan TEZEL - SABAH/İSTANBUL
Giriş Saati : 06.01.2009 15:42
Güncelleme : 06.01.2009 19:04
Yeni Haber
Şişli'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Love Bar'ın işletmecisi Engin Temel'in İsveçli sevgilisi Agneta Falk, Facebook'da duygu dolu bir mesaj yayınladı. Falk'ın," Kalbimi aldın ve daima sahibi olacaksın. Bebek, tekrar tebessüm etmeme yardımcı ol. Yardım et bana, senin tebessümün olmadan bu çok zor" diye mesaj yazdı. Temel'in arkadaşlarının sitede kurduğu "Engin Temel Seni Unutmayacağız" isimli bir gruba 1 ayda 991 kişi üye oldu.


Şişli'de evinin önünde 9 Aralık 2008 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki Engin Temel cinayetini araştıran dedektifler çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Temel ve arkadaşlarını takip ettiği belirlenen BMW marka bir otomobilin içerisindeki kişileri bulmak için çalışma başlatan dedektifler genç işletmecinin bilgisayarını incelemeye aldı.

SENSİZ NASIL DEVAM EDEBİLİRİM

Bu arada Temel'in İsveçli bir sevgili olduğu öğrenildi. Temel'in cenazesinede katıldığı öğrenilen İsveçli sevgilinin duygularını internet ortamında da yazdığı belirlendi. İsveçli Agneta Galk Facebook isimli sitede Temel'e duyduğu sevgiyi ve aşkı anlattı; "Bebek, seni aklımdan çıkartamıyorum. Sesin kafamda dönüyor ve gözerimi her kapattığımda seni görüyorum. Kalbimi aldın ve daima sahibi olacaksın. Bebek, tekrar tebessüm etmeme yardımcı ol. Yardım et bana, senin tebessümün olmadan bu çok zor. Bebek, ağlamadan uyuyabilmeme yardımcı ol, öpücüklerini hissetmeden ve vücudunu yanımda hissetmeden bunu yapamıyorum. Sensiz nasıl devam edebilirim? Sadece nasıl olacağını söyle lütfen. Seni seviyorum, aşkım bi tanem."

ADINA GRUP KURDULAR

Temel'in arkadaşlarıda yine aynı sitede "Engin Temel Seni Unutmayacağız" isimli bir grup kurdu. 1 ay içerisinde gruba 991 kişi üye oldu. Arkadaşları ve sevenleri Facebook'taki yazılarında Temel'in ölümü üzerine cinayete duydukları şaşkınlıklarına ve yaşadıkları olaylara dikkat çekiyor.