kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

06.01.2009
İETT otobüslerinde 'ferah' yolculuk devri
İETT otobüslerine binen İstanbullular'a bundan böyle kolonyalı mendil dağıtılacak. İETT'nin yolcu memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalarından biri olan kolonyalı mendil hizmeti, Ayazağa garajından çıkış yapan otobüslerde başladı. İlk uygulaması Kurban Bayramı'nda yapılan kolonyalı mendiller yolculara herhangi bir ücret alınmadan dağıtılacak. Akbil cihazının yanına yerleştirilen kutulara yerleştirilen mendil paketlerinin bir yüzünde İETT ile ilgili tanıtıcı bilgiler, diğer yüzünde ise reklam yer alıyor. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Genel Müdür Mehmet Öztürk, İETT'nin yolcu memnuniyetini her zaman ön planda tuttuğunu ve İstanbullular'a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Yangın apatman sakinlerini korkuttu
Bakırköy'de 3 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, olay, önceki gece saat 01.30 sıralarında Bakırköy Zuhuratbaba Demirkapı caddesi üzerinde bulunan üç katlı binanın birinci katında meydana geldi. Dairenin mutfak bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, dumandan dolayı üst katlarda mahsur kalanlar oldu. İtfaiye ekipleri mahsur kalan apartman sakinlerini üst katlara merdiven uzatarak kurtardı. Yangını korku dolu gözlerle izleyen bazı apartman sakinleri ise gözyaşlarına hakim olamadı. Yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülürken, yangının çıktığı dairede maddi hasar meydana geldi.

AKP'li vekilden Muharrem ayı iftarı
AK Parti İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu'nun düzenlediği "Muharrem ayı orucu iftar yemeği", yarın Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çamuroğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada, iftar yemeğine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı bildirildi. Bu arada, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada da "Vakfın, Abdal Musa Vakfı ile Reha Çamuroğlu'nun organize ettiği iftar yemeğine en üst düzeyde katılma kararı aldığı" belirtilerek, yemeğe Vakıf Genel Başkanı Fermani Altun, Genel Koordinatörü Dr. Muhammed Nur Doğan ve Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hıdır Demir'in katılacağı kaydedildi.